Rapidiştii îşi ling rănile: „Sunt principalul răspunzător!”

Rapid
AFC Rapid şi-a lins rănile

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

AFC Rapid a avut un debut catastrofal de retur. Un singur punct în două meciuri. Cauzele le-am expus destul de sugestiv aici. Este adevărat, cu puţină şansă, ar fi putut fi patru puncte. Dar oricum nu conta, ne-am fi minţit în continuare. Spunem asta pentru că Carmen a egalat în prelungiri pentru 1-1. Pe fondul unui meci în care a ratat totuşi un car de ocazii. Apoi, cu Victoria s-a ratat în prelungiri un penalty. Aşadar în loc de 1-1 şi 1-2 putea fi 1-0 şi 2-2. Nu contează însă. Un meci atât de strâns cu Victoria, o echipă a cărei jucători mai fac doar din când în când câte o mişcare ar fi fost oricum ruşinos…

Andrei Anghel Constantinescu şi-a asumat totul

Sigur, nu mai insistăm pe treaba asta, ci oferim în premieră o reacţie. Chiar cea a antrenorului Andrei Anghel Constantinescu. Suspendat pentru acest meci, el nu a ezitat să îşi asume debutul catastrofal de sezon. Fapt pentru care merită apreciat din plin! „Sunt răspunzătorul principal pentru înfrângerea cu Victoria şi pentru egalul cu Carmen! Nu trebuia să accept să ne antrenăm astfel, nu trebuia să fim experimente! Cu Victoria a fost doar efectul a tot ce se întâmplă… Ne vom aduna şi vom continua ce am început!”, a declarat în exclusivitate pentru 1923.ro Andrei Anghel Constantinescu. Ulterior, echipa şi-a lins rănile acasă la căpitanul Narcis Ioniţă.

Cina cea de taină acasă la căpitanul de la AFC Rapid, Narcis Ioniţă

Mai mulţi dintre componenţii de bază ai formaţiei, printre care Roussel Kana, Noel Fongang, Gabriel Panait, Anton Oprea şi Gabriel Batchabi au mers, la ora 21 pentru a discuta despre ceea ce se întâmplă. Fireşte, de la întâlnire nu a lipsit nici antrenorul Andrei Anghel Constantinescu. Fotografiile redate sunt, de altfel, relevante. Familia AFC Rapid merge mai departe. Şi trebuie să facă asta! Indiferent dacă bat sau pierd, nimeni nu le poate reproşa nimic. În actualele condiţii, cel mai important este că AFC Rapid există!