AFC Rapid – Romprim 8-4! Din nou victorie contra unor fiinţe fără creier

AFC Rapid
AFC Rapid înainte de meciul cu Asalt

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

După meciul tur cu AFC Rapid, bilanţul a fost îngrozitor. Atacantul Costi Berechet a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu. Narcis Ioniţă şi Milaş Vuk au avut la rândul lor mari probleme. Arbitrii, normal, impasibili. Până la urmă s-a terminat 5-1, însă nu a mai contat victoria, având în vedere pierderile suferite. Situaţia s-a repetat şi acum aproape identic. Singurul noroc e că Andrei Stamate are capul dur. Cu toate că a ieşit în minutul 60 din cauza efectelor grave ale loviturii primite. Stamate a fost lovit la cap dur la 3-3, a căzut inconştient pe gazon, dar arbitrul nici nu s-a sinchisit să oprească faza care a dus, într-un final, la 3-4. Normal că nici Romprim nu putea opri faza. O echipă al cărei nume te duce cu gândul inclusiv la Romprest nu poate avea vieţuitoare cu creier în componenţă.

Stamate la un pas de o accidentare horror!

AFC Rapid a condus cu 2-0, la pauză s-a intrat cu 2-2 şi cu Stamate, unul dintre cei mai buni oameni, făcut knock-out. La o fază, o mişcătoare, probabil nevertebrată, din cadrul unei ruşini de echipă a găsit, greu de spus cum, forţa să împingă un fundaş al Rapidului în Stamate, când acesta era în săritură. A aterizat pe umăr şi în cap, iar accidentarea putea fi mult mai gravă. Şi, până la urmă, când lucrurile au devenit serioase, cu pierderi de memorie şi stări de vomă, Andrei a fost trecut pe bară, în minutul 60. La 3-4.

Andrei Stamate
Andrei Stamate, omul-păianjen

De aici, s-a dezlănţuit iadul pentru nişte târâtori ale fotbalului, care oricum sunt fotbalişti doar la figurat, nici măcar amatori nu pot fi numiţi. Echipa cu care csa steaua şi-a făcut golaverajul de care a avut nevoie în ultima etapă din tur a luat cinci goluri de la Roussel Kana! Atacantul camerunez şi-a făcut astfel un debut de senzaţie pentru Rapid!

Stranierii de la AFC Rapid au marcat în premieră

Cea mai mare bucurie este că Andrei Stamate este mai bine. Controlul amănunţit la care a fost supus ulterior a ieşit bine, numai că doctorii i-au interzis orice activitate sportivă timp de şase zile, dar şi utilizarea dispozitivelor precum telefonul, tableta sau laptopul timp îndelungat. Asta e, de fapt, marea veste! Nu contează că el, probabil, nu va juca cu Academia Rapid. Important este că a scăpat cu bine! Pentru statisticieni, trebuie menţionat că celelalte trei goluri au fost marcate de Pierre Samudenge, de două ori şi de Gabriel Batchabi. Toţi cei trei marcatori au punctat, în premieră, pentru AFC Rapid!

Roussel Kana