Situaţie inedită la Rapid. Pică una, promovează alta?

CS Rapid
Sala CS Rapid

CS Rapid a pierdut meciul din deplasarea de la Roman, 27-31 (13-16), în fața CSM-ului. Nu multă lume se aștepta la un rezultat pozitiv al fetelor noastre, într-o deplasare dificilă. Însă jucătoarele antrenate de Alina Dobrin au făcut un meci decent, pierzând la patru goluri diferență. Golurile Rapidului au fost marcate de Camelia Carabulea (7), Cosmina Cozma (7), Andreea Trăilă (5), Alexandra Trifan (4), Elena Dache (2), Andreea Cruceanu (1) și Mihaela Doica (1), notează Rapid TV.

CS Rapid este tot mai aproape de retrogradare la handbal

Rapid rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu șase etape înainte de final. Însă urmează o pauză de aproape o lună. În care sperăm ca fetele noastre să schimbe ceva, deoarece șanse de salvare încă mai sunt. În următorul meci, Rapid va primi vizita surprizei primei ligi, Măgura Cisnădie, ocupanta locului 4. În timp ce echipa de handbal feminin este foarte aproape de retrogradare, veşti ceva mai bune vin dinspre secţia de volei feminin.

Bucuria ar putea veni în 2018 de la voleibaliste

CS Rapid a reușit să treacă de CSM Unic Piatra Neamț, cu 2-0, la general, după ce astăzi a obținut o victorie clară, 3-0, toate seturile fiind câștigate la 14. Fetele noastre s-au calificat în turul următor al play-off-ului și luptă pentru promovarea în prima ligă. Reamintim că şi în sezonul trecut echipa de volei feminin a Rapidului a promovat în prima ligă. S-a preferat însă investirea grosului banilor de la CS pentru secţia de handbal feminin. Care, iată, nu dă, măcar pentru moment, rezultatele dorite!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI