Rapid este într-o formă excelentă!

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Când spui Rapid, te referi la absolut tot ceea ce ţine de suflarea vişinie. Aşa că acum vom expune ultimele rezultate din cadrul clubului. Este vorba despre secţiile de baschet, popice şi judo. Chiar dacă nu peste tot au fost exclusiv victorii, comportamentul sportivilor noştri a fost unul excelent.  Echipa feminină de popice Rapid București a participat la Cupa României, competiție care a avut loc la popicăria din Parcul Sportiv ”Gheorghieni” Cluj-Napoca.

Rapid s-a comportat peste aşteptări la Cupa României la popice

Formația noastră s-a autodepășit în meciul triunghiular pe care l-a disputat contra puternicelor Electromureș Romgaz Târgu Mureș și Conpet Petrolul Ploiești. Fiecare dintre fetele noastre a lansat, conform regulamentului, câte 120 de bile. Rapidistele au cumulat un total de 3371 de popice doborâte, clasându-se pe locul al doilea, înaintea prahovencelor. Deoarece la turneul final al Cupei României s-a plecat cu punctaj prestabilit, din sezonul regulat, Rapid București, pregătită de Vasilica Pometcu, a terminat pe ultima treaptă a podiumului.

Rezultatele defalcate ale fetelor noastre au fost următoarele:

  • Andreea Băicoianu – 602 puncte
  • Denisa Marin – 579 puncte
  • Luminița Dobre – 570 puncte
  • Ștefania Șchiopescu – 570 puncte
  • Maria Enescu – 559 puncte
  • Gabriela Ciorăscu – 491 puncte

Două medalii pentru Rapid la judo

În Sala ”Horea Demian” din Cluj-Napoca s-au desfășurat astăzi primele finale ale Campionatelor Naționale de judo pentru seniori. Pe tablourile feminine, în fazele finale au ajuns și două judoka de la CS Rapid București. În limitele categoriei de greutate de 63 de kilograme, Ana-Maria Huțanu a pierdut medalia de aur în fața titratei Ștefania Dobre, care i-a aplicat un ippon. La -78 de kilograme, Ioana Lambescu a cucerit medalia de bronz, fiind declarată câștigătoare într-una din finalele mici, notează clubulrapid.ro.

Încă o victorie pentru echipa masculină de baschet

Nu în ultimul rând, chiar şi fără şanse la promovare, echipa de baschet masculin ţine la rândul său steagul sus. Rapid a învins-o pe ACS Târgu Jiu, cu 67-49, într-un meci din liga secundă de baschet masculin, disputat în sala din Giulești, notează RAPID TV. Rapidiștii ocupă locul întâi în grupa II-B, cu patru victorii și două înfrângeri, însă fără șanse la promovare, aşa cum am mai subliniat mai sus.