Are patru trofee cu Rapid, dar a ales Dinamo!

prosport rapid
Rapid celebrează câştigarea Cupei în 2002

ProSport expune un episod extrem de interesant. Noul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu, fotbalist crescut de Rapid, a explicat cum a ajuns să se antreneze Răzvan Raţ cu Dinamo. După ce fotbalistul şi-a reziliat contractul cu Rayo Vallecano. Tehnicianul dinamovist i-a fost coleg fundaşului stânga. Susţine totuşi că nu poate da detalii despre viitorul fotbalistului de 37 de ani, mai scrie ProSport.

Bratu, citat de ProSport: „Ne ştim de 20 de ani!”

Bratu a condus primele antrenamente pe banca lui Dinamo, cu o presiune în minus. După ce echipa a ratat play-off-ul şi a rămas în joc doar cu Cupa României. “Câinii” au avut parte de o surpriză după ce Răzvan Raţ a apărut la antrenamentele de al Săftica! „Ne ştim de 20 de ani, am fost colegi la juniori, iar Răzvan a ales să antreneze cu noi. L-am primit cu braţele deschise. Jucătorii au fost plăcut surprinşi să se pregătească alături de un fotbalist cu peste 100 de meciuri la naţionala României”, a declarat Florin Bratu, conform ProSport.

Răzvan Raţ are patru trofee cu Rapid, dintre care şi două titluri!

Trebuie spus că cei doi au petrecut ultimii ani de juniorat la Rapid. Florin Bratu a fost crescut de la 14 ani de clubul din Giuleşti, în timp ce Raţ a fost adus de la 17 ani, în 1998, pe când era la Sporting Piteşti. A fost om de bază la Cupa şi Supercupa din 2002, dar şi la titlul cucerit în 2003, atunci când golgheter al Rapidului a fost Florin Bratu. Pe lângă aceste reuşite, el se poate lăuda şi cu titlul din 1999 în palmares. Cu toate că a jucat atunci doar în trei partide, CV-ul său este printre puţinele care arată două campionate luate alături de Rapid. Mai mult, recent, Răzvan Raţ vorbea şi despre posibilitatea de a juca din nou în Giuleşti!

În acest moment face doar antrenamente cu Dinamo

„Deocamdată, eu mă gândesc doar la meciul de la Craiova, din Cupa României. Unul extrem de important pentru noi. Raţ deocamdată doar se pregăteşte cu noi, atât pot să spun în privinţa situaţiei lui, a declarat antrenorul alb-roşiilor pentru DigiSport, citat de ProSport. Raţ a oferit şi prima reacţie de la revenirea în România. El susţine că nu a discutat despre vreo înţelegere cu conducerea clubului. ”Mă antrenez cu Dinamo şi le mulţumesc pentru asta, fiindcă vreau să-mi păstrez forma fizică de competiţie. Nu e cazul să se facă speculaţii, nu s-a vorbit despre vreun contract. Mă antrenez la nivel de performanţă, fiindcă vreau să mai joc. Nu am luat încă o decizie în privinţa viitorului meu. Când voi şti ceva sigur, vă anunţ”, a declarat Răzvan Raţ pentru Telekom Sport, citat de ProSport.