Şumudică şi un nou meci epocal în Turcia

Prosport Şumudică
Marius Şumudică, nou obiectiv. Foto: ProSport
ProSport scrie despre un meci cu de toate pentru Marius Şumudică! Echipa sa, Kayserispor, a învins-o pe Karabukspor, 3-2. La capătul unei partide cu o eliminare şi un penalty, pe care antrenorul român a văzut-o din tribune din finalul primei reprize. La una dintre puţinele acţiuni periculoase, Karabuk a deschis scorul în minutul 22, prin Leandrinho. Dar vârful Kravets a avut nevoie de doar şase minute pentru a restabili egalitatea şi a readuce liniştea. Nu şi pentu Şumudică, cel care a protestat vehement la o decizie luată de arbitru în finalul primei reprize şi a fost trimis, din nou, să vadă meciul din tribune, mai notează ProSport.

ProSport scrie despre echipele care o încadrează pe Kayseri

În partea a doua, Kayseri a închis meciul în doar opt minute. Mai întâi Turuc a transformat un penalty. Asta se întâmpla în minutul 48. Apoi acelaşi Kravets a făcut dubla. S-a întâmplat în minutul 56, şi i-a adus lui Şumi trei puncte importante. Pe final, Skulason a marcat pentru 2-3. Iar Ibanez a reuşit performanţa de a vedea două cartonaşe galbene în două minute şi de a fi eliminat. A şasea victorie a sezonului pe teren propriu îl readuce pe Şumi pe locul cinci în Turcia. Cu 41 de puncte, Kayseri are trei sub Fenerbahce, echipa de pe locul al patrulea. Dar şi două peste urmăritoarea Goztepe.

Şumudică explică în ce mod s-ar fi putut bate la titlu în Turcia

Întrebat la finalul meciului despre faza la care a fost trimis în tribune de arbitrul Suat Arslanboga, Şumi a avut un discurs scurt, caracteristic. „Dacă s-ar face asemenea greşeli în favoarea echipei mele, aş fi campion! Şi asta pentru că jucăm un fotbal foarte frumos”, a tansmis antrenorul român. Echipa folosită de Marius Şumudică: Lung Jr. – Tiago Lopes, Săpunaru, Kana-Biyik, Turan – Turuc, Badji, Espinoza (Kucher 61), Mendes (Vural 61) – Gyan, Kravets (S. Varela 74)

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI