BREAKING NEWS / csa steaua – Academia Rapid, 14 aprilie, 20:00, Arena Naţională!

Arena Naţională ProSport
ProSport scrie despre organizarea pe Arena Nationala

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

UPDATE / S-a decis! Meciul se joaca pe cel mai mare stadion al tarii pe 14 aprilie, ora 20!

ProSport scrie că meciul dintre csa steaua şi Academia Rapid, derby-ul Ligii 4 Bucureşti, se va disputa pe Naţional Arena. Ştire iniţială oferită în exclusivitate de 1923.ro. Informaţiile obţinute de ProSport indică faptul că şefii Clubului Sportiv al Armatei au decis, în urma unor discuţii de 90 de minute cu suporterii, să abandoneze definitiv pista Chiajna. Şi să închirieze cel mai mare stadion din România pentru partida care va avea loc în weekendul 14-15 aprilie. În urma discuţiilor, şefii clublui şi-au rezervat câteva ore pentru a face calculele necesare. Însă sunt indicii solide care dau Naţional Arena drept unică variantă viabilă.

Varianta Ghencea este exclusă, conform ProSport

Întrebat în această seară de reporterii ProSport dacă Naţional Arena este varianta aleasă, comandantul csa, colonelul Cristian Petrea, a precizat următoarele: Am avut o întâlnire timp de o oră şi jumătate cu suporterii în această seară. Mai avem de aflat răspunsurile la nişte întrebări. În jurul orei 11:00, pe 30 martie, vom anunţa oficial unde se va juca meciul”. Mai mult, oficialul clubului a ţinut să elimine din discuţii şi varianta pe care au propus-o cei mai mulţi dintre fanii stelei. Deşi ei ar fi vrut să se dispute pe Ghencea, ca un meci de adio pe stadionul simbol, nu putem să jucăm acolo. Nu avem aviz ISU, aviz al Jandarmeriei. Tabela şi instalaţia de nocturnă îi aparţin lui Gigi Becali”, a spus Petrea pentru ProSport.

Academia Rapid este dispusă să suporte jumătate din costuri!

Potrivit tarifelor publicate de Primăria Bucureşti, Naţional Arena poate fi închiriată pentru 13.000 de euro. La această sumă se adaugă costuri de operare de 10.000 de euro, plus alte cheltuieli legate de pază şi curăţenie, încheie ProSport. Interesant este însă un video publicat pe pagina de Facebook a Fanatik. Prezent la meciul dintre CS FC Dinamo şi csa steaua, Pancone a vorbit despre posibilitatea ca toate costurile aferente meciului dintre Academia Rapid şi csa steaua să se împartă la doi! La fel ca şi profitul. Să fi fost acesta motivul?! Pentru care echipa armatei aproape că a acceptat organizarea acestei partide, în sfârşit, pe Arena Naţională?!