PAOK Salonic a dinamitat fotbalul european!

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport detaliază situaţia de la Salonic. Antrenorul celor de la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a reacţionat după evenimentele petrecute seara trecută pe „Toumba”. Fostul selecţioner spune că e alături de patronul Savvidis, spunând că acesta şi-a dorit mereu ca titlul să fie decis pe teren, nu la comisii. Finanţatorul „Vulturilor” a pătruns pe teren după ce reuşita lui Varela a fost anulată, acesta având la brâu o armă de foc.

Răzvan Lucescu a fost citat de ProSport

„Noi am marcat în minutul 90, cei doi arbitri au validat golul, au urmat protestele celor de la AEK Atena şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat de s-a anulat golul. A fost o nebunie totală. Golul a fost validat pentru 3-4 minute. Apoi, chiar nu ştim ce s-a mai întâmplat. S-a creat senzaţia că golul ar urma să fie anulat, apoi a intervenit acel moment cu intrarea patronului pe teren. Cei de la AEK Atena au mers la vestiare, arbitrii au mers la vestiare, au fost multe discuţii acolo, iar în final arbitrii au anunţat că meciul trebuie să se reia”a declarat Răzvan Lucescu pentru telekomsport.ro, citat de ProSport.

Lucescu este alături de patronul său

„Cei de la AEK Atena au refuzat să intre pe teren, au vrut să afle decizia înainte de a intra pe teren. AEK Atena n-a mai vrut să intre pe teren, justificând că, din motive de securitate, nu mai pot juca meciul. Sunt 100 la sută alături de patronul meu, este un om cu mult bun simţ. Pot să vă spun că este un om care a investit zeci de milioane în fotbal şi a vrut ca echipa lui să câştige meciurile doar pe teren, nu în alte părţi”, a încheiat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport, citat de ProSport. Ulterior, s-au luat şi câteva decizii drastice.

Campionatul a fost suspendat!

Guvernul de la Atena a decis suspendarea pe termen nelimitat a campionatului de fotbal din Grecia, după incidentele de la meciul dintre PAOK Salonic şi AEK Atena. Meci întrerupt în minutul 90, după ce reuşita lui Varela a fost anulată. Fostul fundaş al fcsb-ului a trimis în plasă cu o lovitură de cap în minutul 90, Paschalakis a fost bătut. Dar peste minge a sărit brazilianul Mauricio, înainte ca aceasta să intre în plasă. Iniţial a fost validat golul, dar mai apoi asistentul a intervenit şi i-a comunicat centralului că a fost ofsaid. Mauricio era în afara jocului, dar nu se afla pe direcţia portarului Paschalakis, deci nu l-a influenţat pe acesta.

PAOK riscă retrogradarea şi excluderea din competiţiile UEFA

Portarul celor de la AEK a fost bătut, fără ca Mauricio să influenţeze în vreun fel traiectoria balonului şi de asemenea fără să intervină în câmpul vizual al jucătorului aflat între buturi. După ce golul a fost anulat, totul s-a transformat într-un haos general, mai notează ProSport. Până la urmă, arbitrul a trecut în raport că golul a fost valabil. S-a cerut, la aproape două ore de la întrerupere reluarea partidei. Numai că cei de la AEK au refuzat, chipurile din motive de securitate, să mai joace. Din cauza incidentelor, PAOK riscă chiar retrogradarea! Dacă nu, măcar excluderea din competiţiile UEFA! Detalii vă vom prezenta pe măsură ce se vor da decizii.