Motivul pentru care Ioniţă a jucat la CFR Cluj II

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport

ProSport a reamintit despre faptul că Alex Ioniţă a ajuns în această iarnă la CFR, ardelenii plătindu-le celor de la Astra suma de un milion de euro. Mijlocaşul de 23 de ani a evoluat în cinci meciuri pentru lider, dar apoi a devenit rezervă. Alex Ioniţă a jucat acum pentru „satelitul” CFR-ului, în liga a treia. Însă Bogdan Mara, managerul sportiv al clujenilor, a clarificat situaţia la ProSport LIVE.

Mara a explicat pentru ProSport ce s-a întâmplat cu Ioniţă

„Situaţia lui Ioniţă e clară, a jucat până acum. În unele meciuri a fost titluar, în altele nu, iar în altele a fost rezervă. Dar, săptămâna trecută a avut o indigestie, două zile nu s-a putut antrena, asta nu ştia nimeni. El înainte de meci nu a fost sută la sută apt. Dan Petrescu, după cum ştiţi, bagă jucătorii care fac toată săptămâna antrenament şi sunt la capacitatea maximă din punct de vedere fizic”a spus Mara.

Amicalul în care au jucat opt fotbalişti de la prima echipă

Apoi, a detaliat: „Noi, sâmbâtâ, am trimis opt fotbalişti, cei care nu au jucat cu Iaşi, ca să aibă ‘minute’. Fiindcă nu s-a mai făcut antrenament, să joace la echipa a doua, ca să recupereze… De fapt a fost un amical. Deci, nu e vorba doar de Ioniţă, ci de toţi cei opt! Acum e apt, însă e şi concurenţă. Depinde de Dan Petrescu pe cine foloseşte pentru că are multe soluţii în faţă. Nu e nimeni bătut în cuie la CFR”.

L-a lăudat pe Alex Ioniţă

Mara a încheiat la ProSport LIVE„Alex Ioniţă a avut câte o realizare în fiecare meci, a dat gol, pase decisive, dar când mergi la o echipă nouă ai nevoie de timp pentru a te adapta. El a pierdut mult şi-n iarnă când a fost trimis de Astra la echipa a doua, dar uşor-uşor lucrurile se vor aşeza. Suntem mulţumiţi de el, e un băiat de caracter, e liniştit. Alex Ioniţă e unul dintre cei mai importanţi jucători ai campionatului”.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required