csa steaua nu vrea pe Arena! Le e frică de rapidişti?!

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

ProSport a stat de vorbă cu Alin Predescu, golgheterul csa steaua. Unul dintre subiectele abordate a fost cel al disputării meciului retur cu Academia Rapid. Acesta a oferit o ipoteză-şoc! Practic, din asta reiese că csa steaua se teme serios să joace cu Academia Rapid pe Arena Naţională. Aşa cum 1923.ro a anunţat în exclusivitate, iar Daniel Pancu a confirmat ulterior. Pentru că aportul publicului giuleştean ar fi, probabil, cu mult mai mare! Mai jos vă redăm cele mai importante declaraţii ale acestuia legate de Academia Rapid, date pentru ProSport.

Alin Predescu despre disputarea pe stadionul Ghencea

„Mi-ar plăcea foarte mult să se joace pe Ghencea pentru că am înţeles că există şi varianta aceasta, ca un meci de rămas-bun înainte de reconstrucţie. Prima variantă e Naţional Arena, un stadion mare, modern, pe care orice fotbalist ar vrea să joace. Dar sunt sigur că dacă am juca la noi acasă stadionul ar fi plin şi alta ar fi atmosfera. Suporterii ne-ar împinge de la spate. Naţional Arena e un stadion care ar atrage foarte multă lume neutră la meci, nu ştiu cât ne ajută asta. Pe noi ne ajută să fie cât mai mulţi stelişti adevăraţi care să ne împingă de la spate”, a explicat Predescu pentru ProSport.

Predescu a vorbit în ProSport şi de meciul tur

„Academia a făcut transferuri bune, jucători cu experienţă foarte mare la nivelul Ligii 1. Sper ca noi prin foamea de performanţă să îi depăşim, eu sunt sigur că dacă la ora meciului cu ei ne vom fi omogenizat şi vom fi în cea mai bună formă, atunci le va fi greu să ne facă faţă. Emoţiile au fost foarte mari înainte de jocul tur. Sper că noi toţi am înţeles ce înseamnă un derby steaua – Rapid, că am înţeles ce înseamnă presiunea spectatorilor şi ne vom putea desfăşura mai uşor pe teren şi să ne arătăm adevărata valoare. Eu cred că la meciul din tur foarte mulţi dintre noi nu ne-am arătat adevărata valoare”, a mai spus Predescu pentru ProSport.

Întâlnirea cu un taximetrist rapidist

„Am întâlnit suporteri rapidişti, au fost înjurături, glume. Eram cu prietena mea, mergeam pe stradă, şi un domn, un taximetrist, a strigat după mine. Zice ”bă, tu ai dat, bă, scăriţă pe Giuleşti?”. M-am uitat la el şi am început să râd, iar continuarea cu ce a mai spus el nu poate fi reprodusă. Eu chiar dacă am dat scăriţă, îţi zic sincer, nu am vrut să umilesc pe nimeni. Singura mea dorinţă a fost să marchez, m-am gândit şi am zis cu o săptămână înainte că dacă voi avea penalty voi da scăriţă pentru că niciun portar nu stă pe centru într-un meci cu o asemenea presiune. M-am gândit că o să fie un gol sigur, dar şi un gol frumos. N-am vrut să umilesc pe nimeni”, a încheiat atacantul pentru ProSport.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI