A dat probe la Rapid, acum dă primul gol în Anglia!

Rapid
Din probe la Rapid, la marcator in Anglia!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid a promovat în Liga 1 la finalul stagiunii 2015-2016. Cu Dan Alexa pe bancă, giuleştenii s-au apucat în acea vară să facă trialuri. Să aducă jucători în probe. Printre aceştia, s-a numărat şi un oarecare Alex Dobre, despre care am scris aici. Puştiul avea pe atunci doar 17 ani, dar promitea mult. Nu a mai apucat să joace mai mult decât în câteva partide amicale. Asta pentru că SC FC Rapid SA a intrat în faliment. Şi s-a luat totul de la Liga 5. Dobre în schimb a crescut, iar între timp a ajuns la AFC. Nu Rapid, ci Bournemouth. Nu a debutat la echipa mare, dar a fost împrumutat.

Gol de 3-0 pentru fostul jucător de la Rapid

În League One, adică liga a treia engleză. Ceea ce nu e deloc rău! Dacă la Bury nu a avut prea mult succes, iată că Dobre a reuşit la primul meci oficial să marcheze şi primul gol pentru Rochdale. Execuţia a fost una superbă şi a închis tabela la 3-0 pentru echipa sa! Pe terenul lui Walsal, echipă situată mai sus în clasament. Momentan, Rochdale este pe penultimul loc. Iar şansele de menţinere există având în vedere că echipa lui Dobre are ceva restanţe. Important este că puştiul care a dat probe la Rapid are ocazia, la numai 19 ani, să joace în a treia ligă a Angliei. Iar în acest sezon a strâns deja, la două echipe, 11 meciuri. Plus o partidă în FA Cup pentru Bury.

Video cu execuţia splendidă!

Viitorul său sună bine. Până atunci noi vă redăm video, postat pe Instagram, cu golul deosebit pe care cel care juca în amicalul Rapid – Domneşti de acum aproape doi ani l-a dat acum pentru noua sa echipă! Şi să nu uităm, Dobre aparţine unui club din prima ligă engleză. Care, în mod cert îl monitorizează cu maximă atenţie!