VIDEO / Imagini rare! Portarul lui Termo a înjurat steaua!

steaua
Anti steaua

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Toată lumea antipatizează csa steaua! Bogdan Popescu, portarul celor de la Termo, integralist în eşecul 0-18 suferit de echipa sa în Giuleşti, cu Academia Rapid, este un fan declarat al formaţiei antrenate de Constantin Schumacher. Camerele Telekom Sport l-au surprins pe jucătorul lui Termo în timp ce bătea din palme în ritm cu cântecele galeriei giuleştene. Mai mult, acesta s-a întors la un moment dat şi a scandat împotriva rivalei giuleştenilor, csa steaua, scrie telekomsport.ro. Forma fizică nu-l recomandă pentru calitatea de sportiv, dar şi aşa, durduliul portar al celor de la Termo a avut câteva intervenţii bune. Chiar şi bara l-a salvat în câteva rânduri de schimbarea prefixului de la scor.

Este prieten cu Marian Vlada, care i-a marcat şapte goluri!

„Portarul lor e un vechi prieten de-ai mei. Am jucat fotbal împreună, aveam locuri apropiate în galeria giuleşteană. Dacă eşti rapidist, nu te poţi abţine când auzi cântecele galeriei”, a spus Marian Vlada pentru Telekom Sport. Academia Rapid a învins-o cu 18-0 pe Termo, în etapa a 16-a din Liga a 4-a, seria Bucureşti. În urma acestui rezultat, giuleştenii au revenit pe locul 2 în campionat şi au atins borna de 100 de goluri înscrise. Cele mai multe goluri le-a marcat nou-venitul Marian Vlada (7), pe lista marcatorilor trecându-şi numele şi veternaii Pancu şi Niculae. Următorul meci al Academiei Rapid este programat marţi, în deplasare cu Dinamo.

VIDEO cu reacţia lui Bogdan Popescu anti steaua

Urmează csa steaua – Termo

Interesant este că, după etapa intermediară de marţi-miercuri, AS Termo va juca tocmai pe terenul celor de la csa steaua! Echipă care în tur a învins formaţia bătută cu 18-0 pe Giuleşti cu 4-1. De altfel, golul primit de la Termo este unul dintre cele numai trei pe care csa steaua le-a încasat în acest sezon. Celelalte au venit de la Academia Rapid, din gheata lui Daniel Niculae, şi de la Asalt. Cei care au marcat de la mijlocul terenului! Ambele meciuri s-au încheiat 1-1!