BREAKING NEWS / Scene şocante! A intrat înarmat pe teren!

ProSport PAOK
ProSport arată o imagine apoteotică de la PAOK - AEK

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

UPDATE 2 / Se pare că golul a fost validat eronat, după discuţii cu mai mulţi experţi! Dincolo de toate acestea, o imagine publicată de presa din Grecia a arătat că patronul lui PAOK Salonic a intrat ÎNARMAT pe teren! După două ore s-a decis ca meciul să fie suspendat. Revenim cu deciziile care se vor da azi.

ProSport

UPDATE / După veştile bune din această dimineaţă, PAOK a prins aripi. Şi în cel mai important meci al sezonului, acasă cu marea rivală în cursa pentru titlu, AEK Atena, gazdele au marcat în minutul 90! Numai că golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, moment în care patronul echipei a chemat jucătorii la vestiare! În acest moment, partida este ÎNTRERUPTĂ! Rămâneţi pe 1923.ro pentru amănunte!

—————————————————————————

ProSport scrie despre o veste cum nu se poate mai bună pentru Răzvan Lucescu. În contextul în care PAOK Salonic era ca şi ieşită din lupta pentru titlul! După depunctările şi suspendările primite de la Comisia de Disciplină în cazul incidentelor de la meciul cu Olympiacos. Acum, fanii din nordul Greciei au primit motive să fie optimişti. Comisia de Apel a decis sâmbătă noaptea că PAOK va primi înapoi cele trei puncte care i-au fost luate prin prima decizie. De asemenea, PAOK nu va mai fi nevoită să joace fără spectatori. Aşa că fanii au luat cu asalt încă de la ora 03:00 dimineaţă casele de bilete în aşteptarea tichetelor pentru jocul cu AEK, de diseară, mai completează ProSport.

ProSport scrie că PAOK Salonic va contesta şi la alte instanţe

Singura măsură împotriva lui PAOK rămâne pierderea jocului cu Olympiakos cu 3-0. Motiv pentru care conducerea clubului a anunţat că va contesta decizia la o altă instanţă! Până când va fi luată o nouă decizie, PAOK revine pe locul secund în clasamentul din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 52 de puncte, cu două mai puţine decât AEK Atena înainte jocului direct din această seară. PAOK are două puncte mai mult decât Olympiacos, ocupanta locului trei, mai explică ProSport. Practic, meciul cu AEK Atena este decisiv. Având în vedere că o victorie pentru echipa lui Răzvan Lucescu ar fi, practic, sinonimă cu titlul de campioană!

PAOK Salonic – AEK Atena se joacă de la 19:30

Mai ales că, având în vedere decizia Comisiei de Apel, sunt şanse bune ca şi pentru meciul cu Olympiacos să se găsească o portiţă de ieşire. Mai ales că oaspeţii au fost plini de nereguli în cazul acelei întâlniri. Până atunci rămâneţi pe 1923.ro pentru rezultatul marelui meci pentru titlu ce se va juca pe Toumba în numai câteva ore. PAOK Salonic – AEK Atena, derby-ul pentru titlu în Grecia are loc la 19:30!