PAOK, măcelărită la comisii! Scrisoare emoţionantă!

ProSport PAOK
ProSport arată o imagine apoteotică de la PAOK - AEK

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a aflat decizia Comisiei de Disciplină din fotbalul grec, scrie ProSport. PAOK a fost sancţionată dur după ce meciul cu AEK a fost întrerupt pe final. Atunci când rusul Ivan Savvidis a intrat pe teren cu o armă. Astfel, clubul din Salonic a pierdut meciul cu 3-0, a fost depunctată cu trei puncte în acest sezon şi va începe următorul sezon cu minus două puncte, explică ProSport. De asemenea, rusul Ivan Savvidis este interzis de pe stadioanele din Grecia timp de trei ani şi a primit o amendă de 100.000 de euro. Echipa lui Lucescu va juca trei partide fără spectatori pe teren propriu şi va plăti o amendă de 63.000 de euro.

ProSport arată noul clasament, Vieirinha, scrisoare deschisă

În urma deciziei de azi, AEK este lider în Grecia cu 57 de puncte, Olympiacos ocupă locul secund cu 50 de puncte. În timp ce PAOK e pe locul trei cu 49 de puncte. Campionatul din Grecia va fi reluat în acest weekend şi mai sunt cinci etape de jucat. În ciuda măsurilor dure, PAOK a riscat chiar şi retrogradarea, motiv pentru care s-a ales, totuşi, cu sancţiuni mai decente. Chiar şi aşa, ratarea aproape sigură a posibilităţii de a lua titlul l-a determinat pe căpitanul echipei, Andre Vieirinha, să adreseze o scrisoare deschisă către FIFA şi UEFA. Sigur, emoţia este pentru suflarea din Salonic. Pentru că, mai mult ca sigur, ea va rămâne fără ecou. Chiar şi aşa, fiind vorba despre Răzvan Lucescu, o redăm integral mai jos.

Fără titlul de 33 ani…

Publicată pe pagina de Facebook a celor de la PAOK Salonic, ea este în limba engleză. Din rândurile ei găsim multe similitudini cu ceea ce a păţit Rapid de-a lungul istoriei. Numai că, din păcate pentru grecii care n-au mai luat de 33 de ani titlul, acoperirea regulamentară există… Totuşi, cine ştie, pe la recurs poate vor avea mai mult succes… Multă baftă, Răzvane!