Daniel Pancu, atac dur la conducerea csa steaua!

daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu reacţionează dur la adresa conducerii csa steaua. După ce au fost depunctaţi cu trei puncte pentru folosirea lui Cristian Valentin Muscalu într-un meci, acum există un memoriu făcut de Victoria. În urma căruia celor de la Academia Rapid le pot fi luate alte trei puncte. Legitimat de AMFB la Academia Rapid, fotbalistul nu avea drept de joc pentru că nu avea cartea verde primită din Anglia. Daniel Pancu, directorul tehnic al giuleştenilor, crede că atacurile sub centură vin din partea celor de la csa steaua. Cu care se luptă pentru promovarea la barajul de Liga a 3-a.

Daniel Pancu se ia de colonelul Petrea

„Victoria Bucureşti a făcut memoriu, în care cere să câştige meciul contra noastră, cu o zi înaintea prescrierii. Lucrurile astea consider că nu le fac cinste celor de la steaua. Colonelul sau comandantul Petrea, nu ştiu exact care este titulatura, este în conducerea AMFB… Cred că csa steaua nu se comportă bine. Am un respect mare pentru campionii stelei, Costel Gâlcă este lângă mine în acest moment, dar dacă se dedau la astfel de acţiuni nu le fac cinste. Sper să mă înşel eu şi să nu am dreptate”, a spus Pancu la Digi Sport Matinal.

Contează locul de pe care se intră în play-off

„Ţinta este ca steaua să aibă un punctaj prin care să le fie suficient să termine la egalitate meciul cu noi din play-off. Fotbalistic eu cred că suntem mai buni ca ei. Calificarea în play-off se va face cu Rapid trei puncte şi steaua două, ori steaua trei puncte şi Rapid două”, a mai spus Pancu. După 16 runde, clasamentul e condus de AS Tricolor, 42 de puncte. Academia Rapid are 41 de puncte (golaveraj +91), iar CSA Steaua tot 41 (golaveraj +85), însă cu un meci mai puţin.

Jandarmeria a interzis ca meciul să se joace pe Ghencea

„Am înţeles că Jandarmeria nu a dat voie ca meciul retur dintre steaua şi Rapid să se joace în Ghencea şi sunt mari şanse să ne întâlnim pe Arena Naţională. Dar sunt mai multe stadioane luate în calcul. Chiajna, Berceni… Aşa am auzit, nu ştiu care e varianta aleasă de ei. Oricum este un protocol pe care l-am semnat şi trebuie să ofere şi ei suporterilor noştri 1.500 de bilete”, a mai spus Pancu, conform digisport.ro. Daniel Pancu se referă la meciul cu Victoria din tur, câştigat cu 3-0. Când acelaşi Cristian Muscalu a jucat chiar dacă nu se afla pe foaia de joc!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI