NEWS ALERT / Performanţa începutului de an pentru Rapid!

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

Rapid ne aduce din nou bucurii uriaşe. De-a lungul anilor, clubul de lângă Podul Grant a avut sportivi uriaşi. Însă nici în zilele noastre aceştia nu au dispărut cu desăvârşire. Iar unul dintre ei a scris istorie în acest început de an! Maria Luana Grigoriu a obținut cea mai mare performanță a anului pentru sportivii legitimați la CS Rapid București. Pe 28 martie ea a concurat la Campionatele Europene de haltere pentru seniori. Care au avut loc la Sala Polivalentă din Izvorani. În limitele categoriei de greutate de 58 de kilograme ea a concurat cu mult succes. La stilul smuls s-a situat pe locul al patrulea, cu 83 de kilograme, ratând la mustață podiumul. Halterofila rapidistă s-a revanșat în schimb la aruncat. Unde a reușit să ridice 104 kilograme, adjudecându-și medalia de bronz, notează clubulrapid.ro.

Pe locul 4 la total

În ierarhia de la total, cu 187 de kilograme, Maria-Luana Grigoriu s-a situat pe locul al patrulea. Ea a luptat de la egal la egal cu valoroasele sale partenere de întrecere. Iar faptul că a urcat pe podium la prima apariție la o competiție oficială de seniori, de nivel european, este o promisiune pentru viitor. Maria Luana Grigoriu este pregătită la CS Rapid București de către antrenorii Pavel Rugea (foto stânga) și Marius Ulăreanu (foto dreapta). Performanța Mariei, care are doar 17 ani, este cu atât mai strălucitoare cu cât ea a slăbit 6 kilograme în săptămâna premergătoare, schimbând categoria de la 63 la 58.

Felicitată de preşedintele clubului Rapid

La competiție a asistat și directorul CS Rapid București, Valy Ionescu-Caciuriac, care a felicitat-o pe sportivă pentru deosebita performanță înregistrată. Cei patru au fost surprinși, la încheierea festivității de premiere, într-o fotografie de colecție pentru spiritul rapidist și pentru CS Rapid București. Sportivi de o valoare incontestabilă pe care CS Rapid îi are în prezent mai sunt Ioana Matei sau Paul Ioniţă, dar şi alţii care au adus numeroase medalii în ultimul timp pentru toate secţiile clubului!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | FC Rapid 1923, victima hackerilor! Care a fost impactul

LĂSAȚI UN MESAJ