NEWS ALERT / Anunţul lui Daniel Niculae

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Daniel Niculae, preşedintele şi golgheterul Academiei Rapid a oferit un comunicat pentru suporteri pe pagina sa de Facebook. În care a promis mai multe detalii peste numai câteva zile. Pentru a vă face o părere vă redăm integral comunicatul emis de Nico.

Comunicat Daniel Niculae

Va salut! Am primit foarte multe mesaje de la foarte multi suporteri rapidisti si nu numai in legatura cu situatia (obtinerea personalitatii juridice in vederea promovarii, cazul Muscalu, amfb…) de la Rapid. Cu totii isi doresc sa afle situatia in care ne aflam si ca Rapidul sa ajunga unde a fost pana nu de mult. Saptamana viitoare sper sa am toate raspunsurile necesare sa vi le pot expune intr-o conferinta de presa sau aici, pe FB, si sa vedem daca mergem mai departe pana in panzele albe (visinii) sau ridicam mana si… FZR. 

P.S: CFR si LOCOMOTIVA alaturi de Rapid au fost celelalte nume ale noastre din 1923…

Rămâneţi pe 1923.ro pentru amănuntele aferente. Având în vedere că aceste detalii sunt vitale pentru întreaga suflare rapidistă. Vom reveni cu amănunte!

1 COMENTARIU

 1. Articol preluat de pe situl Academiei

  Klaus Rapid Cu tot respectul, imi pare cam slabut Burca.
  Daca e sa recapitulam ce s-a spus, ar suna cam asa:
  1. Judecatorii refuza sa accepte documentele care dovedesc ca noi avem dreptul sa folosim numele si dau o hotarare in baza unor promisiuni din partea awc. Judecatorii nu tin cont de cererea lu’ florea ala care este reprezentantul statului si ne-a inchiriat actele contra unei sume destul de mare.
  O gasca falimentara si plina de datorii la stat, are dreptul sa interzica folosirea unui nume fara un act care sa dovedeasca ca au vreun drept asupra acelui nume, doar in baza unor promisiuni ca vor prezenta acel act mai tarziu.
  Rapidul nostru a inchiriat actele FC Rapid falimentat de moraru, nu a inchiriat actele awc falimentat de copos ca isi ascunda banii furati in urma cu vreo 10 ani.
  Deci mai pe scurt, judecatorii isi risca postul si eventual puscaria, refuzand actele legale prezentate. Cel care reprezinta statul, florea ala, nu este luat in seama de judecatori desi detine toate actele necesare pentru aflarea adevarului.
  Daca nu avem dreptul sa folosim numele Rapid inchiriat de la florea (reprezentantul statului), inseamna ca florea (statul) ne-a inchiriat actele ilegal.
  Deci statul ne ia 5000 de euro pe luna ca sa ne spuna ca nu putem folosi ceea ce am platit?
  Avocatii spun ca avem dreptate si cam atat. Adica pe bune?
  Avocatii aia nu spun ca asta este o fapta penala foarte grava care ar trebui reclamata imediat? Pentru ca daca stii ca cineva comite o infractiune si nu reclami, devii complice. Parca asa suna legea, chiar si in Romania.
  Ce motiv are Rapid sa inchida ochii atunci cand este martor si pagubit la comiterea unei infractiuni grave? Exista un motiv anume pentru care Rapid nu a raportat inca aceasta infractiune?

  2. In cazul celor 3 puncte situatia este similara. Avocatii spun ca avem dreptate si cam atat.
  amfb da decizii in baza unor chestii imaginare. Aveti dovada ca amfb a stampilat legimatia jucatorului respectiv, deci A APROBAT folosirea lui, ca apoi sa vina sa spuna ca de fapt este vina noastra.
  Cu alte cuvinte, noi am folosit ilegal un jucator care a fost declarat legal de cei care au puterea sa o faca. Cu tot respectul, dar la faza asta ne iau de prosti rau de tot, ne-o cam dau prin falci cu zambetul pe buze.
  Si ca sa isi bata joc de noi si mai mult, cel care face sezizarea respectiva, nu are dreptul sa o facam conform regulamentului facut de ei.
  Pe scurt, amfb comite mai multe infractiuni grave in acelasi caz, iar noi ne plangem pe facebook.

  Care este motivul pentru care Rapid nu a depus inca plangere penala la aceste abuzuri?

  Daca va e frica sau va temeti de ceva, puneti actele aici si mergem noi suporterii sa depunem plangerile penale.

  Noi suntem alaturi de voi si mergem impreuna pana in panzele albe. Destui si-au batut joc de noi de-a lungul timpului si ne-am tot pus capra din diverse motive, dar cand ajungem in liga 4 sa fim carpa tuturor, deja e grav.
  Stati numai sa vedeti ce arbritaje vom avea in retur, cate eliminari si 11 metri inventate impotriva noastra. Tare as vrea sa ma insel, dar la cum stau lucrurile acum, ma indoiesc.

  Deci va rugam frumos sa puneti aici actele care dovedesc ca judecatorii si amfb dau hotarari incalcand grav legea si ne adunam cativa suporteri ca sa mergem sa depunem plangeri penale.

LĂSAȚI UN MESAJ