Meci special pe Giuleşti! Iniţiativă inedită

Academia Rapid - AFC Rapid se joacă pe Giuleşti
Academia Rapid - AFC Rapid, Giuleşti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia Rapid revine pe Giuleşti, pentru primul meci oficial din 2018! Partida care se va disputa împotriva celor de la AS Termo a fost deja stabilită. Nu se va juca în nocturnă, ci de la ora 15. Este însă bine că Academia Rapid va evolua sâmbătă, 17 martie, astfel încât, un număr cât mai mare de suporteri poate fi prezent în tribune. De aceea, preţurile biletelor şi alte informaţii despre acestea au fost deja stabilite.

Acestea au fost puse în vânzare de luni, 12 martie. Iar preţurile fiecăruia, în funcţie de sector, este cel afişat în continuare!

Prețul biletelor la meciul Academia Rapid – AS Termo

  • Peluza: 5 lei
  • Tribuna 2: 10 lei
  • Tribuna 1: 10 lei
  • Tribuna 0: 50 lei
  • Tribuna Oficială: 50 lei

Programul caselor de bilete din Giuleşti

Biletele sunt disponibile pe site-ul Eventim, le găsiți AICI, dar și la magazinele partenere Eventim. De asemenea, se pot găsi bilete și la casele de la stadionul Giulești, ce vor funcționa după următorul program:

  • Vineri, 16 martie, între orele 16-19
  • Sâmbătă, 17 martie, între orele 12-15

Iniţiativă specială: autografe şi mesaje pe biletele de meci!

În ziua meciului, porțile vor fi deschise începând cu ora 14. Interesantă este iniţiativa expusă în premieră pe site-ul oficial al Academiei Rapid. Fiecare dintre cei care vor veni pe Giuleşti va avea parte de un suvenir extrem de rar. Astfel, cei care vor cumpăra bilet pentru acest meci va avea o surpriză. Pentru că fiecare dintre aceste bilete va fi personalizat cu mesajul unui jucător reprezentativ din lotul Academiei Rapid. Aşa că cei care vor veni la toate cele șapte meciuri de acasă, vor putea să îşi completeze colecția de mesaje cu autograf.

Reamintim că în prima etapă din 2018, Academia Rapid a câştigat cu 10-2 împotriva celor de la Progresul 2005. Pe terenul Coresi. Vedeta meciului a fost Daniel Niculae. Cel care după pauză a marcat de cinci ori! Fiind, în acest moment, golgheterul echipei cu 22 reuşite. Număr identic cu al lui Lucian Goge!