Meci important! CS Victoria – AFC Rapid

CS Victoria - AFC Rapid
CS Victoria - AFC Rapid joacă în liga a 4-a

CS Victoria – AFC Rapid se joacă azi, 16 martie, de la ora 15, pe stadionul Coresi. După ce cu Carmen a ratat victoria la mustaţă, primind un gol egalizator la 1 în ultimele minute, echipa lui Andrei Anghel Constantinescu are o nouă ocazie să obţină prima victorie din 2018 într-un meci oficial. Partida CS Victoria – AFC Rapid este prima considerată în deplasare pentru giuleşteni în acest retur.

Intrare liberă la CS Victoria – AFC Rapid

Interesant este că meciul tur a fost ocazia primei victorii din istoria lui AFC Rapid în liga 4. Atunci, golurile au fost marcate de fundaşul central Matei Moldoveanu şi de atacantul Constantin Berechet. Pe fondul unui meci dominat de rapidişti, dar care s-a tranşat destul de greu, datorită felului în care adversarii s-au apărat. Aşadar, haideţi la meci! Intrarea la partida CS Victoria – AFC Rapid este liberă!

Meci amical anulat între cele două echipe acum câteva săptămâni

În pauza de iarnă, la începutul lui 2018, cele două echipe ar fi trebuit să susţină şi o partidă demonstrativă. Din păcate însă, aceasta nu a mai avut loc din cauza faptului că nu s-a mai rezolvat cu problema terenului pe care trebuia să se joace. Ea fiind programată, iniţial, în comuna Roşu, de lângă Bucureşti. Pe de altă parte, într-o altă partidă de pregătire, jucată în august, CS Victoria – AFC Rapid s-a terminat 0-8!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required