Frumoşii Nebuni, victorie grea în condiţii infernale

Frumoşii Nebuni
Frumoşii Nebuni a bătut Electrica

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a obţinut a doua victorie consecutivă în liga 5. După 4-0 cu Benfica Noua Generaţie, echipa susţinută de fanii de la T2 a învins cu 1-0, din 11 metri, pe Electrica. Pe stadionul Rocar, unul execrabil, dar şi pe o vreme de iarnă autentică. Mai jos aveţi detalii de pe pagina lor de pe Facebook. Despre această victorie care contează doar pentru respectul de stimă al celor de la Frumoşii Nebuni.

Cronica meciului ACS Electrica – Frumoşii Nebuni

Capriorii au lasat Electrica fara curent, in meciul contand pentru etapa 15 a ligii a 5-a. Care s-a incheiat cu victoria noastra la limita cu scorul de 1-0. Gol inscris de Pavel Daniel in minutul 52 din lovitura de pedeapsa. Lovitura de start a meciului a fost data de fostul mare portar al Rapidului din anii ’70-’80, Ion Manu. Cel care a primit si o placheta in semn de multumire din partea noastra. Ea a fost inmanata de Gheorghe Ionut Alexandru, capitanul si portarul titular al echipei. Galeria a simtit nevoia sa-i multumeasca in modul caracteristic lui “Manusa“, doua mesaje rasarind in inaltul tribunei: “13 ani ai aparat Giulestiul cu mandrie / Cand a fost mai greu pentru suflarea visinie” si “Anii ’80 i-am trait prin povesti din tata-n fiu / 2018 … suntem aici, spiritul ramane viu“.

In ciuda scorului strans meciul nu a avut istoric, terenul foarte greu fiind aliatul celor de la ACS Electrica. Am inceput in forta si in minutul 8, Rares Raiu a ratat o prima ocazie singur cu portarul. Minutul 19 ne aduce in fata unui sut fantastic de la marginea careului de 16 metri al numarului 8, Cristi Miriuta. Bara se opune. De altfel bara a fost un alt aliat al “electricienilor”, pe langa cea mentionata anterior. Pavel Daniel a mai nimerit-o de doua ori pe parcursul primei reprize. In minutul 23 centrare de pe dreapta a lui Ionut Chirila, Andrei Robert Marian vine la coltul scurt si loveste din alunecare. Insa portarul se opune cu un reflex miraculos. Scor la pauza 0-0.

Golul a venit din lovitură de la 11 metri

A doua repriza a fost ceva mai linistita in ocazii, dar asta din cauza terenului, devenit pe masura ce timpul a trecut si lapovita a continuat sa cada, aproape impracticabil. Totusi nu am cedat initiativa si pe langa golul din penalty, am mai avut doua ocazii de singur cu portarul prin Banica Adrian. Plus o ocazie prin Pavel Daniel care dupa o centrare venita de pe stanga de la Madalin Ivascu a driblat scurt. Apoi, in loc sa traga la poarta a pasat, iar faza s-a “racit”. Si daca tot a venit vorba de raceala, tribuna nu a avut timp de asa ceva. In ciuda celor -5 grade aratate de termometru, cantecele si “combustibilul” nu au lasat loc de interpretari in acest sens.

Am strans si de aceasta data 1340 lei in “cutia visurilor”. Rasplatind pe toti cei care au ales sa doneze cu cate un bilet de colectie cu chipul lui Ion Manu. Duminica viitoare ne revedem pe arena Coresi pentru intalnirea cu VK Soccer.

LĂSAȚI UN MESAJ