FOTO / Andreea Trăilă în ipostaze ce te îngheaţă!

Andreea Trăilă
Andreea Trăilă

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Andreea Trăilă este, probabil, după cum se ştie, cea mai sexy handbalistă din România. Dacă de obicei ne-a obişnuit cu fotografii incendiare, acum a schimbat puţin registrul. De fapt l-a schimbat cu 180 de grade! Asta pentru că sportiva de la CS a mers pe suprafaţa stadionului Giuleşti, cea acoperită de o pătură imaculată de zăpadă. Chiar dacă ningea serios şi temperatura din termometru era cu mult sub 0 grade, Andreea a fost impasibilă.

Andreea Trăilă se bucură de zăpada de pe Giuleşti

Toate aceste detalii nu au împiedicat-o să savureze momentul şi să se bucure de zăpadă. Chiar dacă imaginea de mai jos ne face, pe cei mai mulţi dintre noi, să dărdâim de frig! Echipa de handbal este, momentan, în pauză competiţională. Iar dacă şansele de evitare a retrogradării mai sunt doar teoretice, măcar să ne bucurăm de astfel de momente. Iar dacă imaginea prezentată ţi-a plăcut, te invităm să dai un SHARE pentru ca toţi prietenii tăi să vadă.