Fabulos! Academia Rapid trebuie să achite 1000 bilete în avans!

Rapid
Meciul Asalt - Academia Rapid ar trebui sa se joace pe Electromagnetica

Asalt a publicat un comunicat prin care obligă Academia Rapid să cumpere 1000 de bilete, la 30 de lei bucata, pe care să le achite în avans! Pentru meciul care va avea loc la finalul lui aprilie între cele două formaţii. Comunicatul integral al paznicilor poate fi citit mai jos. În tur, echipa lui Pancu şi Nico s-a impus cu 7-1. Se pare însă că datele problemei vor fi acum mult, mult mai dificile. Nici AFC Rapid nu a avut viaţă uşoară cu Asalt în sezonul trecut. Când a pierdut ambele meciuri jucate pe stadionul Electromagnetica!

Comunicat Asalt pentru Academia Rapid

In vederea unei bune desfășurari a meciului dintre AFC Asalt și Academia Rapid, din etapa a XXV-a, din data de 24-25.04.2018, datorită costurilor ridicate privind organizarea, vă supunem atenției următoarele:

  1. Achiziționarea a 1000 bilete. Cu plata în avans prin virament bancar (costul unui bilet fiind de 30 lei);
  2. Dacă cererea este mai mare de 1000 de bilete, ne arătăm disponibilitatea ca meciul să se desfășoare pe un alt stadion, cu o capacitate mai mare decât Electromagnetica (exclus Stadionul Valentin Stănescu “Giulești”);
  3. Dacă suporterii Academiei Rapid nu își vor arăta interesul pentru această partidă și nu vor achizițona minim 1000 de bilete, ne rezervăm dreptul de a juca fără spectatori (cu porțile închise).

Ca urmare, față de cele prezentate mai sus, așteptăm un răspuns din partea oficialilor Academiei Rapid până cel târziu în data de 07.04.2018

Președinte AFC ASALT București:

Cojocariu Cezar

Vin 1.000 de suporteri ai Academiei Rapid?

În mod cert, problema numărului de suporteri nu ar trebui să fie o problemă pentru Academia Rapid. Asta în condiţii normale, adică de preţ decent pentru un meci de fotbal de liga 4. Costul unui tichet acum este unul imens, iar modalitatea în care acestea trebuie achitate este… cel puţin inedită. Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii legate despre acest subiect, pe măsură ce ele se vor succeda!

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Sprint spre promovare!

LĂSAȚI UN MESAJ