S-a judecat cazul PAOK – AEK. Când se dă decizia!

ProSport PAOK
ProSport arată o imagine apoteotică de la PAOK - AEK

Comisia de Disciplină din Grecia a analizat ceea ce s-a întâmplat duminică, la meciul dintre PAOK şi AEK. Sentinţa finală a fost amânată până miercuri. Când se va afla soarta echipei lui Răzvan Lucescu. Liga elenă este în acest moment suspendată. Decizia fiind luată după ce preşedintele echipei antrenate de Răzvan Lucescu, Ivan Savvidis, a intrat pe teren cu un pistol. Şi l-a ameninţat pe arbitrul întâlnirii PAOK – AEK Atena. Centralul Kominis anulase un gol marcat în minutul 90 de un fost jucător de la fcsb, Fernando Varela. Ulterior, l-a validat, dar echipele se aflau la vestiare.

Marca a angajat un specialist în cititul pe buze

Arbitrul ar fi scris în raport că s-a simţit în pericol. Acesta fiind şi motivul pentru care jucătorii oaspeţi au refuzat să mai revină pe teren şi să termine partida. „Ai milă de mine, soţia mea este însărcinată! Mă tem pentru viaţa mea!”, ar fi spus Kominis, potrivit presei din Spania, care a angajat un specialist în cititul pe buze pentru a detalia dialogul din teren. Oficialii lui PAOK şi AEK şi-au susţinut pledoariile în faţa Comisiei de Disciplină. Atenienii şi-au motivat hotărârea de a nu reveni pe teren ca urmare a faptului că Savvidis a incitat la violenţă, apărând cu pistolul pe teren. În acest context, era foarte posibil ca lucrurile să degenereze şi mai mult. În condiţiile în care fanii lui PAOK sunt cunoscuţi pentru „sângele lor fierbinte”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Centralul Kominis nu a fost prezent la audieri, PAOK a obiectat

De partea cealaltă, reprezentanţii echipei lui Răzvan Lucescu au invocat ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Când echipei i s-au pus beţe în roate în cursa pentru titlu. Se doreşte cu orice preţ ca PAOK să nu ia campionatul, iar lucrurile sunt făcute în consecinţă. Patronul gazdelor ar fi intrat pe teren dintr-o regretabilă eroare, însă în niciun moment nu ar fi plănuit să folosească arma „din dotare”. În plus, el nu ar fi ameninţat pe nimeni, vărsându-şi doar frustrarea în legătură cu turnura evenimentelor. Centralul Kominis nu a fost prezent la audieri, considerându-se că raportul său privind cele întâmplate e suficient. „Domnul Kominis ne ia titlul, ar trebui să fie aici ca să dea răspunsuri”, a spus avocatul lui PAOK.

În condiţiile în care se constată că patronul lui PAOK l-a ameninţat pe centralul întâlnirii, e posibil ca Federaţia din Grecia să „taie în carne vie” şi să retrogradeze formaţia din Salonic. În orice caz, echipa lui Răzvan e departe de a fi într-o situaţie ideală, moralul jucătorilor fiind în acest extrem de afectat.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ