BREAKING NEWS / Al treilea Rapid joacă primul meci pe Giuleşti!

Rapid, Giulești, n-o să uit niciodată
Rapid, Giulești, n-o să uit niciodată

Din nou fotbal pe Giuleşti! Nu folosim formularea al treilea Rapid din alt motiv decât cel cronologic. Pentru că, aşa cum ştim, AFC Rapid există ca entitate din 2001, iar Academia Rapid şi Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului au dat drumul la treabă în 2017. Prima luase un avans de barcă datorită faptului că a început şi competiţiile oficiale în acelaşi an. Şi chiar dacă una din cele două nou-apărute nu poate folosi numele Rapid decât la nivel de amatori, pentru că asta a decis Justiţia, de această dată ne concentrăm pe un eveniment important. Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului va juca primul meci din istorie pe stadionul Giuleşti! Pentru explicaţii mai multe vă invităm să le citiţi comunicatul după cum urmează!

Comunicat ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Frumosii Nebuni se reintalnesc cu Giulestiul duminica, 1 aprilie de la ora 15:00. Intr-un meci contand pentru etapa a 3-a a returului diviziei a 5-a Bucuresti, impotriva VK Soccer. Este o premiera pentru ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, care a asteptat intai meciurile oficiale, apoi indreptarea vremii pentru a putea debuta pe iarba Giulestiului. Intamplarea face ca adversarul nostru de duminica, VK Soccer, sa aiba si el o puternica legatura cu Rapid prin Viorel Kraus. Atacantul nostru de glorie de la mijlocul anilor ’60. Component al echipei de aur ce a castigat primul titlu din istorie in 1967. Pe care l-am invitat duminica sa dea lovitura de start a partidei. 

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Viorel Kraus va da lovitura de start pe Giuleşti

Continua astfel campania de aducere in prim planul suflarii visnii a unor nume ce au facut istorie la Rapid, dupa Ion Manu etapa trecuta, venind acum randul lui Viorel Kraus. Trebuie sa ne cunoastem istoria ca sa putem cladi viitorul! Intrarea va fi libera, dar avem ca de obicei o serie limitata de bilete de colectie fara valoare fiscala, ce vor fi oferite tuturor celor ce aleg sa doneze in „Cutia visurilor”. Nu vor lipsi surprizele! Pe langa deja traditionalul „mini shop” cu articole promotionale vom edita in editie limitata si un program de meci, dar asteptati-va si la altele! Vremea se anunta superba in weekend. Capriorii abia asteapta sa debuteze pe Giulesti, asa ca va asteptam alaturi de noi duminica! Hai Rapidu’!

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului vs VK Soccer
duminica 1 aprilie ora 15:00
Stadion Giulesti
intrare libera

CITEȘTE ȘI  1923.RO CONFIRMAT | Younes Bnou Marzouk a semnat cu Rapid

LĂSAȚI UN MESAJ