Ajutor nesperat pentru AFC Rapid! Cine e responsabil

Locomotiva Rapid
Rapid a pierdut titlul în 1950, când se numea Locomotiva, la golaveraj

AFC Rapid, aşa cum am scris, are mari probleme cu terenurile de antrenament. Acestea aproape că lipsesc cu desăvârşire, lucru incompatibil cu performanţa. Situaţie cu care se confruntă atât prima echipă, cea pregătită de Andrei Anghel Constantinescu, cât şi juniorii. Din fericire, grupa 1999-2000, adică juniorii A par a fi rezolvat această problemă. Nu datorită conducerii, ci mulţumită antrenorului Robert Georgescu. Profitând de relaţia de prietenie pe care o are cu Constantin Borăscu, patronul clubului Micii Fotbalişti, juniorii mari de la AFC Rapid vor beneficia de condiţii optime de antrenament.

Teren decent pe care AFC Rapid juniori A se poate antrena mereu

Fotbaliştii care se luptă pentru câştigarea titlului municipal pe Bucureşti la juniori A vor putea utiliza terenul de 60X40 metri de câte ori doresc pentru a-şi asigura condiţii optime de antrenament în vederea obţinerii rezultatelor dorite. Rămâne de văzut acum ce se va întâmpla şi la echipa mare. Cu atât mai mult cu cât acolo situaţia este mult mai dramatică. Aşteptăm ca oficialii să rezolve cu baza de pregătire de la Luxten, aşa cum există semnale. Dacă nu să poată găsi un alt teren mare pe care antrenamentele să se poată desfăşura în condiţii optime măcar de cinci ori pe săptămână.

Echipa mare are nevoie de condiţii! Aviz conducerii!

Noi, la fel ca şi jucătorii şi antrenorii de la AFC Rapid încă suntem convinşi că rezultatele pot apărea. Pentru juniorii A, aşa cum am mai scris, acestea s-ar desăvârşi în momentul în care ar lua titlul. În timp ce pentru prima echipă prezenţa în play-off-ul ligii 4 pare un maximum utopic acum. În ceea ce-i priveşte pe micii juniori, cei de 2001, un loc 4 la final ar fi un rezultat mai mult decât decent. Pentru asta însă este nevoie de condiţii. În primul rând de teren de antrenament! Conducerea trebuie să rezolve urgent!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required