Academia Rapid joacă vineri, AFC Rapid evoluează sâmbătă

Academia Rapid
Academia Rapid a terminat, din păcate, pe locul 2

În sfârşit se dă drumul la returul ligii 4! Prima partidă interesantă pentru cititorii 1923.ro este cea dintre Progresul 2005 şi Academia Rapid. Meci care se va consuma vineri, 9 marti, de la ora 15, pe terenul Coresi. Pe acelaşi teren va juca după o zi şi AFC Rapid. Acest meci din urmă va avea loc împotriva lui Carmen Bucureşti. Şi se va disputa de la ora 17. Pe terenul care deja a devenit casa temporară a echipei lui Narcis Ioniţă & co. Opţiunea pentru acest teren este una logică.

Coresi, teren ideal pentru a juca fotbal în actualele condiţii

Arena Coresi este folosită de mai mult echipe pentru că este una dintre cele mai bune suprafeţe de teren sintetic din Bucureşti. Şi, mai ales în actualele condiţii, când terenurile de iarbă, în majoritate, sunt impracticabile, stadionul din spatele Casei Presei Libere este un real lux pentru competitoare. O dată cu lovitura de start a meciului Progresul 2005 – Academia Rapid se intră în a doua jumătate a sezonului regulat. La finalul căruia, primele patru clasate ar trebui, din punct de vedere sportiv, să joace în play-off.

Academia Rapid este pe locul 3, AFC Rapid este pe locul 6

Academia Rapid este pe locul 3, are un lot solid, dar probleme juridice şi administrative extreme care îi pun viitorul în mare pericol. În acelaşi timp, chiar dacă este în regulă cu actele, AFC Rapid ocupă, momentan, doar locul 6. Senzaţia generală este că, din punct de vedere sportiv, fotbaliştii lui Andrei Anghel Constantinescu pot prinde la rândul lor un loc în careul de aşi. În ciuda acestui fapt, lupta rămâne deschisă. Şi va fi, cu siguranţă, extrem de interesantă.

csa steaua are un meci ridicol

Duşmanii Rapidului, csa steaua are un meci ridicol de uşor, cu ultima clasată Venus. Echipă care nu a strâns nici măcar un punct în tur. Iar golaverajul este unul mai mult decât ruşinos: 13-124! Aşa că nu se pune problema învingătoarei, ci poate a unui nou scor record! Până acum, succesul suprem din tur îi aparţine Academiei Rapid. 26-1 (!!!) tocmai cu Venus Bucureşti!