Academia Rapid a început în forţă şi la 2001

Academia Rapid 2001 Revelion
Academia Rapid 2001 pe vremea când lua titlul cu... AFC Rapid 2001

Academia Rapid a început în forță returul campionatului bucureștean de juniori 2001. Cu un succes categoric, 7-0, împotriva echipei ACS Victoria. Disputat pe Coresi, meciul nu a avut istoric, băieții lui Mihai Iosif nelăsând vreo șansă echipei aflate pe locul 11, la startul returului, scrie site-ul oficial al Academiei Rapid. Pentru giuleșteni urmează o deplasare la ultima clasată, Automatica, echipă ce a obținut doar trei puncte în 14 partide.

Golgheterul Andrei Dumitrescu a punctat de patru ori!

Omul meciului a fost din noi golgheterul Andrei Dumitrescu. Acesta și-a făcut din nou datoria, înscriind patru goluri! Celelalte reușite le aparţin lui Adrian Nițu, Alex Bordei și Mihai Lupașcu. De menţionat este că toţi cei patru jucători care au marcat au făcut pregătirea de iarnă alături de prima echipă de la Academia Rapid. Mai jos puteţi vedea şi echipa care a jucat cu Victoria.

Andrei Dumitrescu a dat 4 goluri!

Primul 11 folosit de Mihai Iosif

Iosif a folosit echipa Velica – Sandu, Bordei, Cazan, Lupașcu – Andreianu (46′ Amet), Lixăndrică (80′ Baboi), Jianu (46′ Iova), Chitacu (55′ L. Dumitrescu) – A. Dumitrescu, Nițu.

Clasament:

  1. Academia Rapid – 43p (15 meciuri)
  2. Dinamo 1948 – 36p (13 meciuri)
  3. Dan Chilom – 34p (13 meciuri)
  4. AFC Rapid – 28p (14 meciuri)
  5. AFC Calcio – 25p (14 meciuri)

Academia Rapid, favorită clară

Aşadar, analizând clasamentul în acest moment, Academia este lider detaşat. Interesant este că şi AFC Rapid se ţine în top. Chiar dacă aceasta a fost o echipă încropită în vară. Având în vedere că întreg lotul de la grupa 2001 a ales să plece alături de antrenorul Mihai Iosif la echipa patronată spiritual de domnul Liviu Dragnea.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required