2-10, probă de microfon! Concertul e în altă parte

Academia Rapid derby
Academia Rapid are derby

Sportiv, Academia Rapid merge ceas. Tocmai ce a reuşit să bată cu un categoric 10-2 o echipă pe care şi în tur, pe Giuleşti, o spulberase cu 13-0! Progresul 2005 nu a avut vreo şansă mai ales după pauză, când Daniel Niculae a intrat pe teren. Preşedintele golgheter a dat jumătate dintre golurile vişinii şi aşa numărul de goluri din dreptul gazdelor a fost format, la finalul partidei, din două cifre. 2-10, precum o probă de microfon pentru un concert reuşit. Ceea ce se şi întâmplă, aparent. Calitativ, pe teren totul e bine.

Reprezentaţia de pe teren excelentă, concertul e în juridic

Vlada, Pancu, Goge şi Stancu de două ori au punctat pentru un succes categoric. Numai că pentru a construi un club de fotbal viabil nu este suficient să surclasezi totul pe teren. Dacă te mai trezeşti că bagi jucători aiurea şi mai pierzi ulterior, ruşinos, punctele. Nici măcar lovituri de imagine, precum aducerea lui Nae Stanciu nu pot avea aceeaşi valoare dacă tu nu ai cum să te numeşti Rapid. Pentru că aşa spune Justiţia şi pentru că, încă o dată, este evident, de ce. Reprezentaţia de pe Coresi a fost superbă. Însă concertul se dă în altă parte, la nivel juridic.

Academia Rapid are doi golgheteri cu câte 22 de reuşite

Acolo nu mai are importanţă că îi ai în teren pe Pancone, Nico sau Vasilică. Nici Voicu, ori Vlada. Nu contează că antrenor e Schumacher şi manager de proiect Stanciu. Pentru suporterii Academiei a fost un început frumos de 2018. Însă noi îi invităm să vadă partea obeictivă şi corectă. Pe care am putut-o extrage şi din celebra emisiune de la Realitatea TV, despre care vom discuta separat. Până atunci, încheiem tot pe partea sportivă. Măcar să cinstim cum se cuvine un fapt inedit. Anume acela că, în acest moment, Academia Rapid are doi golgheteri. Atât Lucian Goge, cât şi Daniel Niculae au ajuns la 22 de goluri!

Sursa foto: Facebook Academia Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI