Zi perfectă pentru Rapid! Două victorii. Una e vitală!

CS Rapid
Sala CS Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Echipa feminină de volei Rapid București a câștigat azi un meci extrem de important. În deplasare, pe terenul liderului Seriei Est din Divizia A2, CSU Galați. Formația noastră, pregătită de către Mihai Duță și Nicu Armeanu, a câștigat apoteotic cu 3-2 (32-30, 27-25, 20-25, 23-25, 15-13). Victoria este una prețioasă și alimentează moralul fetelor noastre pentru finalul de sezon, notează clubulrapid.ro. Succesul este unul care are rolul de a da speranţe pentru ultima parte a campionatului.

Rapid a bătut şi la baschet!

Cauti ceva anume? Scrie mai jos ce, iar apoi apasa lupa!

Veşti bune au fost aduse şi de fetele de la baschet! Echipa feminină de baschet Rapid București s-a impus cu scorul de 78-67 într-un meci disputat pe teren propriu, împotriva celor de la Agronomia București. Jocul a contat pentru turneul semifinal al Ligii I. Coșgetera meciului a fost Florina Stănici, marcatoare a 36 de puncte. Cele două echipe au promovat la finalul sezonului trecut în divizia naţională, dar au rămas în B din raţiuni financiare.