Va mai fi vreodata PACE intre RAPIDISTI?

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cornel Dinu spunea ca situatia clubului Dinamo este influentata direct de pozitia geografica, deoarece clubul este situat intre Spitalul de Urgenta si Circ. As indrazni sa spun ca la Rapid exista aceeasi influenta, deoarce se afla inconjurat de trenuri care pleaca in toate directiile si un teatru vechi care nu mai e teatru de mult, trecand de la studio pentru „Chestiunea Zilei” la „Opera Comica pentru Copii”. 

Toti trag care-ncotro si nimeni nu pare ca si cunoaste rolul. Suntem atat de prinsi in lupta asta pentru „care-i mai rapidist”, incat mi-e teama in eventualitatea unui sondaj cu intrebarea „Este sau nu offside” insotita de o imagine cu o faza de joc, de raspunsurile care vor veni. In sensul ca din ce in ce mai rar discutam faze de joc, pierzandu-ne in detalii care nu duc nicaieri.

Situatia o stiti. Si voi si noi. Nici nu e greu. Intrebarile, de asemenea le stim: DE CE? PENTRU CE? si mai ales „PENTRU CAT TIMP?!” vom avea razboiul acesta absurd al carui singur rezultat va fi scaderea continua a suporterilor rapidisti? Aici nu discutam despre aproximari si supozitii, ci pe date certe: in acest moment sunt mai multi microbisti care tin cu CFR Cluj decat rapidisti.

Ceea ce nu stim este raspunsul la care nimeni dintre cei care au putere de decizie pare ca nu poate sau, mai grav, nu vrea sa raspunda:

DE CE NU POATE EXISTA UN SINGUR RAPID?

De ce ne urcam in trenuri diferite? De ce ne insusim roluri care nu ni se potrivesc? Dar mai ales, de ce nu putem avea un dialog? Sunt intrebari retorice, dar nu s-ar supara nimeni daca am primi raspunsuri. De aceea va invitam sa raspundeti, fiecare dupa masura posibilitatilor sale, la intrebarea:

CE E DE FACUT PENTRU A NE STRANGE DIN NOU, TOTI LAOLALALTA?!

O puteti face fie mai jos, printr-un comentariu (necesita inregistrare pe site) sau pe pagina noastra de facebook (apasa aici).

4 COMENTARII

  1. Probabil ca sunt interese ascunse, iar suporterii sunt o buna masa de manevra. Cu suporterii nici nu este prea greu, pt ca in dorinta de a vedea iar echipa unde-i este locul, ar sustine pe oricine chiar si dusmani.
    S-a ajuns foarte rau si prea departe.
    Daca una dintre echipele astea Rapid va reusi sa promoveze in scurt timp, mai sunt sanse pt ca suporterii o vor sustine aproape toti. Daca se va ramane tot ca acuma, ne vom injura intr-una.
    FZR!

  2. Fara aristrocrati se rezolva, de fapt s-au revolvat ei singuri, exista o singura varianta, parerea mea, Ca Nico si Pancone sa se intoarca la Rapid Bucuresti.