Suntem 70.000! Mai e puţin până la suta de mii

rapid 70.000

Tendinţa site-ului 1923.ro este una de a uni rapidişti. Din ce în ce mai mult. Ne bucurăm să vă împărtăşim faptul că acum suntem 70.000 de oameni care urmăresc zi de zi cu sufletul la gură toate postările de pe pagina noastră de Facebook. Rapidiştii apreciază sinceritatea şi profesionalismul site-ului 1923.ro. Care, asumându-şi anumite indulgenţe din trecut, vizavi de persoane care, până la urmă, nu au făcut decât rău Rapidului, acum scrie lucrurile exact aşa cum sunt. Ne bucurăm că sunteţi de acord cu noi şi că a noastră comunitate este în continuă creştere. Am ajuns la 70.000, pentru 2018, până la final ne dorim 100.000! Minimum! Ţinta noastră este aceea de a uni toţi rapidiştii aici. Şi de a le expune situaţia, exact aşa cum este ea, în jurul Rapidului.

70.000 rapidişti sunt alături de noi în fiecare zi!

Fără fiecare dintre voi, munca noastră ar fi zadarnică. Faptul că v-aţi alăturat, treptat, dar sigur, site-ului suporterilor rapidişti de pretutindeni, nu poate decât să ne bucure. În continuare, fiecare dintre voi poate citi cele mai noi ştiri, informaţii, reportaje şi alte materiale vişinii. Va primi mereu surprize şi statut privilegiat. Fiindcă noi îi preţuim pe fiecare dintre cei 70.000 de rapidişti care, zi de zi, ne sunt alături. Şi, până la urmă, alături de Rapid! Chiar dacă nu toţi merg la meciuri. Indiferent dacă vorbim despre fotbal, handbal, volei, baschet sau polo. Nu e nimic, noi vă vom arăta ce pierdeţi în cazul în care nu ajungeţi să vă vedeţi favoriţii pe viu. Până atunci, vă salutăm pe toţi! Şi promitem că facem tot ce se poate să nu vă dezamăgim aşteptările rapidiste! Rapid trăieşte!

Ca bonus, mai jos puteţi viziona un clip făcut de echipa 1923.ro, cea dedicată suporterilor rapidişti de pretutindeni, pentru fiecare dintre voi! Ca un mic cadou şi un semn de preţuire suplimentar pentru cei care se bucură la fiecare succes al vişiniilor şi plâng la fiecare eşec.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI