Rezultatele frumoase pentru Rapid continuă

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

La Istanbul, în Turcia, au avut loc Campionatele Balcanice de atletism în sală. La proba de 60 metri garduri, Cosmin Dumitrache, de la CS Rapid, a cucerit medalia de argint. Cu un timp de 7.95 secunde. Alți atleți rapidiști prezenți la Balcaniadă au obținut rezultate satisfăcătoare. Dan Lăzărică, la săritura în înălțime s-a situat pe locul 9 cu 2.05 metri. Iar Ionela Luca, la săritura cu prăjina, a obținut locul 7 cu 3.80 metri, scrie clubulrapid.ro. Din păcate, de la polo nu vin veşti la fel de bune. Vom vorbi de înfrângeri… Partea bună este că putem să ne mândrim cu reprezentanţi la echipele naţionale ale României!

Înfrângere pentru naţionala care are patru jucătoare de la CS Rapid

Echipa națională feminină de polo a României a cedat cu scorul de 22-14. În prima manșă a play-off-ului de calificare la Campionatul European de senioare. Contra Germaniei, la Hamburg. Din echipa națională au făcut parte patru rapidiste: Iohanna Toth, marcatoare a unui gol, Floria Simion, Albertha Iancu și Andra Bunea. Returul, decisiv pentru accederea la turneul final continental, va avea loc pe 3 martie, la Izvorani. Din fericire, la băieţi, bilanţul este unul echilibrat. Iar printre oamenii care au contribuit decisiv la cele trei meciuri jucate se numără şi… antrenorul echipei de polo feminin a CS Rapid! Este vorba despre Cosmin Radu.

Cosmin Radu a reuşit un hat-trick

Echipa națională masculină a României a participat în Ungaria, la Cupa Europei. Unde a obținut locul secund. Rezultatele poloiștilor au fost: 7-4 cu Franța, 7-9 cu Ungaria și 5-5 cu Georgia. Managerul echipei noastre feminine, Cosmin Radu, a înscris în fiecare meci pentru tricolori, terminând cu un total de 5 goluri. Contra Ungariei, valorosul nostru produs poloistic a marcat un hat-trick. Chiar dacă în prezent ajută CS Rapid doar din postura de antrenor, nu putem să nu remarcăm că acesta rămâne unul dintre cei mai importanţi jucători de polo pe care România i-a avut în ultimii ani!