Dramă pentru Rednic şi Rada! Scor halucinant

Mircea Rednic ProSport
Mircea Rednic şi-a găsit echipă conform ProSport

Standard Liege, echipa lui Răzvan Marin, și Mouscron, formația lui Mircea Rednic, Marian Rada și Dorin Rotariu, au oferit un meci absolut nebun în etapa a 26-a din Belgia. Standard s-a impus cu 4-3! Asta după ce în minutul 87 Mouscron avea 3-2 și om în plus. Cu Răzvan Marin și Dorin Rotariu pe teren, duelul dintre cele două echipe a debutat extrem de încins. Luyindama a deschis scorul pentru Standard în minutul 9, dar Mouscron a egalat 10 minute mai târziu, prin Awoniyi. Standard a preluat din nou conducerea după pauză, grație reușitei lui Pocognoli. Apoi, același Awoniyi l-a servit excelent pe Dorin Rotariu, care a egalat pentru Mouscron în minutul 65. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL ROMÂNULUI!

Fără români pe teren, Standard a întors soarta meciului pe final

Awoniyi și-a continuat forma excelentă și a dus scorul la 2-3 în minutul 76, iar soarta meciului părea decisă, mai ales că Standard a rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Luyindama din minutul 73. Finalul a fost însă unul nebun. În doar două minute, Standard a preluat avantajul, după reușitele lui Carcela-Gonzalez și Cop, din minutele 87 și 89. Răzvan Marin a fost înlocuit în  minutul 76, în timp ce Rotariu a părăsit terenul în minutul 82. În urma victoriei, Standard a acumulat 36 de puncte și se situează pe locul 8. De partea cealaltă, Mouscron e pe locul 13, cu 29 de puncte, notează gsp.ro.

Rednic a retrăit coşmarul RSC Anderlecht – AFC Rapid 3-2

Mircea Rednic este obişnuit cu fotbalul belgian. La fel cum este învăţat şi cu meciurile dramatice pe acest tărâm. Reamintim că, după ce a luat titlul cu AFC Rapid în 2003, acesta a pierdut dramatic la Bruxelles. După 0-0 acasă cu Anderlecht, AFC Rapid a pierdut în capitala Belgiei cu scorul de 3-2. După ce a condus la pauză cu 2-0 o echipă extrem de puternică la nivel european în acel moment. În mod cert cu ocazia acestui meci, Mircea Rednic şi-a amintit partida de coşmar de atunci!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI