Dramă pentru Rednic şi Rada! Scor halucinant

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Standard Liege, echipa lui Răzvan Marin, și Mouscron, formația lui Mircea Rednic, Marian Rada și Dorin Rotariu, au oferit un meci absolut nebun în etapa a 26-a din Belgia. Standard s-a impus cu 4-3! Asta după ce în minutul 87 Mouscron avea 3-2 și om în plus. Cu Răzvan Marin și Dorin Rotariu pe teren, duelul dintre cele două echipe a debutat extrem de încins. Luyindama a deschis scorul pentru Standard în minutul 9, dar Mouscron a egalat 10 minute mai târziu, prin Awoniyi. Standard a preluat din nou conducerea după pauză, grație reușitei lui Pocognoli. Apoi, același Awoniyi l-a servit excelent pe Dorin Rotariu, care a egalat pentru Mouscron în minutul 65. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL ROMÂNULUI!

Fără români pe teren, Standard a întors soarta meciului pe final

Awoniyi și-a continuat forma excelentă și a dus scorul la 2-3 în minutul 76, iar soarta meciului părea decisă, mai ales că Standard a rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Luyindama din minutul 73. Finalul a fost însă unul nebun. În doar două minute, Standard a preluat avantajul, după reușitele lui Carcela-Gonzalez și Cop, din minutele 87 și 89. Răzvan Marin a fost înlocuit în  minutul 76, în timp ce Rotariu a părăsit terenul în minutul 82. În urma victoriei, Standard a acumulat 36 de puncte și se situează pe locul 8. De partea cealaltă, Mouscron e pe locul 13, cu 29 de puncte, notează gsp.ro.

Rednic a retrăit coşmarul RSC Anderlecht – AFC Rapid 3-2

Mircea Rednic este obişnuit cu fotbalul belgian. La fel cum este învăţat şi cu meciurile dramatice pe acest tărâm. Reamintim că, după ce a luat titlul cu AFC Rapid în 2003, acesta a pierdut dramatic la Bruxelles. După 0-0 acasă cu Anderlecht, AFC Rapid a pierdut în capitala Belgiei cu scorul de 3-2. După ce a condus la pauză cu 2-0 o echipă extrem de puternică la nivel european în acel moment. În mod cert cu ocazia acestui meci, Mircea Rednic şi-a amintit partida de coşmar de atunci!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...