Reacţie neaşteptată a lui Marius Şumudică

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Că Marius Şumudică e un antrenor vulcanic și nonconformist se știe. Însă acum au aflat-o și turcii. După remiza cu Sivasspor, antrenorul de la Kayserispor a fost întrebat de presa turcă de ce se manifestă atât de coleric pe bancă. Însă răspunsul românului i-a lăsat mască pe toți! „Aţi vrea să dorm pe bancă la fel ca Lobanovski? Aşa sunt eu, acesta e caracterul meu!”, a spus Şumudică la conferința de presă. Antrenorul Valeriy Lobanovskyi, decedat în 2002, era recunoscut pentru calmul său desăvârșit și pentru personalitatea sa puternică. La Dnamo Kiev, Lobanovskyi i-a antrenat pe Florin Cernat și Tiberiu Ghioane, scrie digisport.ro.

Marius Şumudică este în obiectiv

elefant.ro%20

Marius Şumudică nu-și face însă griji în privința obiectivului trasat de conducere, după ce a avut un start fulminant de sezon, iar la un moment dat Kayseri avea doar trei puncte în spatele liderului. „Important e ca, la sfârşitul sezonului, să fim pe locul 5, ca acum. Fiecare punct e important”, a încheiat Marius Şumudică. Meciul Kayserispor – Sivasspor, din etapa a 21-a a primei ligi turce, s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar portarul Silviu Lung jr. a primit un gol de poveste după un șut-bombă trimis de Robinho. A fost primul gol al fostului star brazilian care a trecut și pe la Real Madrid, Manchester City sau AC Milan.

Umut Bulut a ajuns la 11 goluri marcate pentru Kayserispor

Kayserispor a reuşit să egaleze în minutul 66 prin Umut Bulut, ajuns la golul cu numărul 11 din acest campionat. La echipa gazdă, Lung şi Tiago Lopes au fost titulari, iar Săpunaru şi William de Amorim au început partida pe banca de rezerve. Brazilianul împrumutat de la FCSB a intrat pe teren în ultimele 10 minute, dar a nu reuşit să pună umărul la victoria echipei sale. Pentru echipa antrenată de Șumudică, a fost al patrulea meci fără victorie din ultimele cinci partide. Iar Kayseri rămâne pe locul al cincilea în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ