Rapid a adunat puncte importante în competiţiile de volei

CS Rapid
CS Rapid merge ceas la volei

Echipele de volei ale CS Rapid București au avut etapă în Divizia A2. Începem cu o înfrângere, dar care, totuşi, a adus un punct important pentru echipă. Este vorba despre cea masculină, care se bate pentru turneul semifinal. Băieții s-au deplasat pe terenul celor de la CSM Suceava unde au pierdut la mare luptă cu scorul de 3-2 (25-20, 25-21, 23-25, 21-25, 15-12). Totuşi, punctul obținut de giuleșteni asigură, în proporție de 99%, calificarea directă în turneul semifinal, notează clubulrapid.ro.

Antrenorul CS Rapid lansează acuze spre arbitrajul de la Suceava

Antrenorul Aurel Ioniță a vorbit la finalul meciului. Tehnicianul s-a declarat mulţumit, chiar dacă a pus şi degetul pe rană. În sensul că arbitrajul a avut destule lacune! ”Sunt mulțumit de evoluția elevilor mei. Au fost probleme de arbitraj la acest meci, dar nu vreau să invoc acest aspect drept scuză. Mergem mai departe și sperăm să obținem promovarea”, a declarat Aurel IoniţăEchipa masculină rapidistă se pregătește de derby-ul cu Știința București, programat săptămâna viitoare.

Fetele au defilat împotriva echipei din Focşani. Promovează din nou?

Dinspre fetele noastre vin veşti chiar mai bune! Din punct de vedere al rezultatului obţinut. La Sala Polivalentă ”Rapid”, Căprioarele dirijate de Mihai Duță și Nicu Armeanu au obținut un succes facil. 3-0 (25-22, 25-16, 25-15) cu CSM Focșani. Fapt care le consolidează poziția fruntașă în serie. Reamintim că echipa feminină a CS Rapid a promovat sezonul trecut, dar energiile financiare s-au concentrat pe mult mai populara echipă de handbal feminin. Astfel încât, fetele, alături de baschetbaliste, au rămas tot în liga 2.

Suntem mândri de voi!

Aceste rezultate, chiar dacă se consumă în al doilea eşalon valoric al ţării, aduc o rază de bucurie pentru suporterii rapidişti de pretutindeni. Ne dorim ca sportul rapidist să renască şi să readucă rezultatele pe care le avea în trecut. Şi despre care chiar am scris nu demult. Până acolo însă, nu ne rămâne decât, aşa cum v-am obişnuit, să sărbătorim fiecare succes rapidist alături de sportivii noştri. Şi să suferim pentru fiecare eşec lângă ei. Rapid trăieşte!