Un fost rapidist s-a transferat la FC Voluntari

Minca Becali ProSport
Minca, pe vremea cand juca la Rapid a fost refuzat de Becali acum, scrie ProSport

ProSport scrie despre portarul Mihai Mincă. Goalkeeper care a evoluat ultima oară pentru CS Şirineasa, în liga a treia. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC Voluntari, a anunţat, vineri, site-ul grupării ilfovene, explică ProSport.

Transferul a fost deja anunţat de FC Voluntari

„Fotbal Club Voluntari anunţă transferul portarului Mihai Mincă, de la CS Şirineasa. Portarul, în vârsta de 33 de ani, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiunea prelungirii. Să-i urăm bun venit!, se precizează în comunicat, conform ProSport. Mihai Mincă a îmbrăcat tricoul liderului Ligii 1 Betano, CFR Cluj, în sezonul trecut. De-a lungul carierei, Mincă a adunat 133 de prezenţe în Liga 1, pentru Unirea Alba Iulia, Rapid Bucureşti, Gloria Buzău, FC Braşov şi CFR Cluj, mai scrie ProSport.

ProSport scrie despre autopropunerea lui Mincă la fcsb

FC Voluntari a strâns 28 de puncte până acum şi ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1, cu o rundă înainte de finalul sezonului regulat. În această săptămână, finanţatorul echipei fcsb, George Becali, a dezvăluit că, după ce şi-a anunţat intenţia de a transfera un portar, a primit propuneri din partea mai multor fotbalişti. Inclusiv de la Mihai Mincă, pe care, însă, l-a refuzat. În cele din urmă, fcsb l-a transferat pe Cristian Bălgrădean de la Concordia Chiajna.