NEWS ALERT / Obiectiv schimbat pentru Marius Şumudică

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

ProSport scrie despre faptul că Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor, i-a setat un nou obiectiv lui Marius Şumudică. După începutul bun de sezon, Bedir a prins aripi şi vrea calificarea în cupele europene. Anunţând că noul obiectiv al echipei e să adune cel puţin 56 de puncte. Conform calculelor sale, e suficient pentru accederea în Liga Europa. Marius Şumudică a reuşit să o transforme pe Kayerispor. Anul trecut, turcii au terminat pe locul 15 al clasamentului. Acum se află cu 5 locuri mai sus, după 21 de etape. În prezent, Fenerbahce şi Beşiktaş, campioana en-titre, ocupă locurile 3, respectiv 4. Cele care duc în Liga Europa mai notează ProSport.

ProSport îl citează pe şeful lui Kayserispor

Bedir e încrezător că Şumudică şi compania pot realiza obiectivul. „Am vorbit cu jucătorii şi le-am transmis că vreau să adunăm 55-56 de puncte. Conform statisticilor, ne vor fi suficiente pentru a ne califica în cupele europene. Am luat patru puncte din ultimele noastre trei meciuri. Însă acum îmi doresc şapte puncte din următoarele trei partide. Programul este mai uşor. Trebuie să o luăm meci cu meci. Nu contează câte puncte am adunat până acum. Este important să ne calificăm în cupele europene şi sunt încrezător că vom reuşi acest lucru cu ajutorul suporterilor nostri”, a declarat Erol Bedir pentru presa turcă, conform ProSport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Marius Şumudică e la distanţă mare de locurile care i s-au trasat

În prezent, Kayserispor se află pe locul 5 în clasamentul din Turcia, cu 35 de puncte, la 5, respectiv 6, lungimi distanţă de Beşiktaş şi Fenerbahce. În următoarele trei partide din campionat, Kayeri va juca împotriva lui Antalyapor (deplasare), Kasimpaşa (acasă) şi Bursaspor (deplasare). Un program care totuşi nu este deloc uşor, având în vedere nivelul din fotbalul turcesc. Chiar şi aşa, valoarea lui Marius Şumudică îi permite să se încadreze în obiectiv. Adică să se claseze cu clubul pe care îl pregăteşte pe un loc ce duce în competiţiile continentale.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică, discurs... neobișnuit: "Am jucat cu o echipă bună!"

LĂSAȚI UN MESAJ