Probleme mari în apărare pentru Academia Rapid

Academia Rapid
Academia Rapid pierde un om de bază

Academia Rapid a început anul prost din punct de vedere al stării de sănătate a jucătorilor. Astfel, conform site-ului oficial ambii fundaşi centrali au probleme serioase. Mai mult, Alex Iacob şi-a fracturat mâna! La un duel în debutul meciului cu ucrainenii de la Dnipro şi va rata, în mod cert, prima parte a returului. Probleme asemănătoare la mână are şi celălalt om de bază din centrul defensivei. Este vorba despre Doru Bratu. Acesta s-a accidentat în mod asemănător cu Alex Iacob în partida amicală de pe Giuleşti. Cu ACS Gauss FCM 1950 Bacău.

Academia Rapid joacă pe 13 februarie al treilea meci amical al stagiunii

Partea bună este că la Bratu lovitura nu are o gravitate atât de mare încât să îi pericliteze prezenţa pe teren la începutul returului. În altă ordine de idei, pe 13 februarie, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 va juca o altă partidă amicală. Al treilea meci de verificare din Lara, Antalya, le va aduce un adversar din liga a patra daneză. Stagiul de pregătire al echipei lui Daniel Pancu şi Daniel Niculae se va încheia pe 18 februarie. Nu înaintea unui alt meci amical, cu Vejle.

Alex Iacob şi Doru Bratu au alcătuit cuplul de fundaşi centrali în prima parte a sezonului pentru Academia Rapid

Foto: Alex Paraschiv

2 COMENTARII

  1. Ca sa nu punem in discutie si faptul ca AMFB poate , si cred ca o va face, sa nu programeze participarea Academiei pana la schimbarea numelui.

  2. Astea sunt mici probleme aproape ingnisifiante, problema lor majora este : daca nu isi schimba numele pana la inceputul returului vor risca sa piarda toate meciurile la masa verde. orice echipa poate contesta dreptul de joc al Academiei.