NEWS ALERT / Deplasare gratuită la Constanţa!

Academia
Academia are programat un amical la Constanţa

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

UPDATE / Liga Suporterilor Rapidişti pune la dispoziţie gratuit un autocar pentru cei care vor să meargă sâmbătă, 24 februarie, la meciul SSC Farul Constanţa – Academia Rapid. Disputa se va juca de la ora 14, pe stadionul Portul din oraşul de la malul mării. Plecarea se va face, de la ora 9:00, din faţa stadionului Giuleşti!

————————————————————————–

Partida amicală dintre Academia Rapid şi SSC Farul Constanţa se va juca la altă oră decât cea stabilită iniţial. Cu toate că discuţia a fost ca meciul să aibă loc pe 24 februarie, la ora 12, situaţia s-a schimbat. Data a rămas nemodificată, însă jocul s-a amânat cu două ore. Adică pentru 14, pentru ca suporterii Academiei Rapid să poată ajunge de la Bucureşti în timp util la malul Mării Negre. Gest frumos din partea dobrogenilor!

—————————————————————————-

Academia a remizat, scor 2-2, în al doilea amical din 2018. Pe propriul teren cu ACS Gauss FCM 1950 Bacău. Urmează ca echipa lui Schumacher şi Iosif să plece în al doilea cantonament al iernii, în perioada 7-18 februarie în Turcia, la Antalya. Acolo, se pare, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 va mai juca cel puţin patru partide de verificare, ce vor fi anunţate ulterior. Între timp însă, conducerea Academiei a mai stabilit o partidă de verificare împotriva SSC Farul Constanţa.

SSC Farul – Academia pe 24 februarie, ora 12

Echipa renăscută de suporterii dobrogeni, se luptă pentru promovarea în liga 2. Sunt pe locul 2 în seria a doua, iar misiunea nu este deloc una uşoară. Nu doar din cauza celor două puncte care îi separă de Progresul Spartac 1944. Ci din cauza faptului că liderul este un adversar redutabil, care s-a impus cu scorul de 7-0 în meciul direct! Disputat pe stadionul Prefabricate din Berceni. Revenind însă la meciul Academiei cu Suporter Spirit Club Farul Constanţa, trebuie spus că acesta este programat pe 24 februarie, ora 12.

Ultimul meci înaintea reluării sezonului

Practic, la o săptămână de la reîntoarcerea echipei lui Pancone şi Nico din Turcia. Disputa va avea loc, cel mai probabil, la Constanţa. Şi, în mod logic urmează să fie ultima partidă de verificare susţinută de Academia înaintea reînceperii campionatului. Vom reveni cu detalii legate de disputa SSC Farul – Academia pe măsură ce acestea vor exista.