Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, dăruire la -10ºC!

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului la finalul meciului cu AS Singureni

Aşa cum v-am obişnuit, de fiecare dată când Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului joacă un meci, chiar dacă încă nu poate oficiale, vă prezentăm cronica lui. Integral, aşa cum apare ea pe pagina de Facebook a echipei susţinute de băieţii de la T2. Nu facem excepţie nici de această dată, cu ocazia meciului cu AS Singureni.

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – AS Singureni 1-1

Duminica 25 februarie ne-am strans iar pe terenul Coresi pentru un nou meci test. Impotriva unei echipe de liga a 4-a, de data aceasta. AS Singureni, locul 2 in liga a-4-a Nord Giurgiu. Disputat pe o vreme aproape imposibila, la minus 10 grade si ninsoare pe alocuri viscolita, partida a demonstrat inca o data ca din punct de vedere sportiv Frumosii Nebuni ai Giulestiului si-au facut temele. Scorul final de 1-1 cu una dintre candidatele la promovarea in Liga a 3-a nelansand loc de interpretari. Am avut un joc tactic extrem de bun, blocul defensiv functionand aproape fara greseala.

Oaspetii au condus la pauza

Primul gol al partidei a fost inscris de giurgiuveni, scorul de 1-0 pentru oaspeti fiind cel ce s-a mentinut pana la pauza. Cu mentiunea ca portarul nostru, Ionut Alexandru, a aparat si o lovitura de la 11 m pe finalul primei reprize. Certati la pauza de antrenor, baietii s-au mobilizat mult mai bine in repriza secunda. Egalarea venind repede, imediat dupa pauza prin Raiu Rares. A urmat o serie interminabila de ratari (una Raiu Rares si patru in dreptul lui Mihai Gheorghe), unele in situatii de singur cu portarul, sansa giurgiuvenilor facand ca scorul sa ramana egal pana la final.

380 lei in Cutia Visurilor

Un nou test reusit, o noua seara frumoasa alaturi de capriori pe o vreme mai mult decat neprielnica. „Cutia visurilor” a strans si ea suma de 380 lei, ce va fi varsata in bugetul clubului, completand sumele stranse din cotizatii ce asigura in acest moment functionarea ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului.

Hai Rapid, nu te opri!