Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – Carmen 3-3

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului încă un meci spectacol

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a mai jucat o partidă amicală. De această dată contra Carmen, formaţie tot de liga 4. S-a terminat 3-3, dar echipa susţinută de băieţii de la T2 a condus cu 3-0 la pauză. Mai jos vă redăm integral cronica partidei aşa cum a fost ea publicată. Pe pagina de Facebook ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului!

Cronică Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – Carmen 3-3

elefant.ro

A mai trecut o partida de verificare. De data aceasta impotriva lui FC Carmen Bucuresti. Ocupanta locului al saptelea din liga a 4-a. Meciul s-a incheiat nedecis, dar cu multe goluri: 3-3. Prima repriza a carei lovitura de incepere a fost data de omul ce face cat un muzeu al Rapidului, dl. Gheorghe Scurtu, a fost dominata de baietii nostri. Care conduceau la pauza cu 3-0. Un gol Pavel Daniel si doua goluri Gheorghe Mihai. Asta si pe fondul unei relaxari a celor de la Carmen si a introducerii in teren a mai multor rezerve.

S-au strans 481 lei din cotizatii in cutia special destinata fondurilor

Dupa pauza lucrurile s-au schimbat, Carmen a dominat si a inscris de trei ori facand ca meciul sa se incheie la egalitate: 3-3. De data aceasta noi am rulat tot lotul, iar ei au introdus mai multi dintre titulari lucru ce a facut ca balanta sa incline in favoarea trupei conduse de fostul jucator al Rapidului, dar si al Stelei: Adrian Matei. Prezenta suporterilor a fost buna, micuta tribuna de pe Coresi fiind plina. Asta in conditiile in care galeria sustinuse si echipa de handbal feminin in partida cu CSM Bucuresti in urma cu cateva zeci de minute. „Cutia visurilor” a strans si ea fonduri pentru echipa in valoare de 481 lei. Bani ce vor fi adaugati la bugetul asigurat de catre membrii cotizanti ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului. 

ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului va juca în returul ligii 5 fără a avea dreptul să acumuleze puncte!

LĂSAȚI UN MESAJ