FOTO / Familia AFC Rapid, un nou episod

AFC Rapid
AFC Rapid, o mare familie

Pentru debutul returului ligii 4, AFC Rapid trage tare. Nu a fost în vreun cantonament, însă antrenamentele şi meciurile de verificare nu au lipsit. De fapt, băieţii lui Andrei Anghel Constantinescu nu au avut libere decât câteva zile de Sărbători. În rest, muncă multă, seriozitate maximă, dar şi bună-dispoziţie cât cuprinde. Grupul s-a sudat din ce în ce mai bine. Mai ales că în această iarnă s-au bifat şi câteva transferuri extrem de interesante, la care puţini s-ar fi aşteptat. Imaginile care încadrează acest articol vorbesc, credem noi, de la sine!

Locul 2, obiectiv înainte de play-off pentru AFC Rapid Bucureşti

În acest moment, AFC Rapid este pe locul 6 doar în campionat. Doar că echipa ar fi trebuit să fie, indubitabil, la mijlocul sezonului pe loc de play-off. Problema se doreşte remediată în retur, când Andrei Anghel Constantinescu îşi doreşte să obţină locul 2! Pentru că în play-off totul e posibil! Da, aţi citit bine! Iar dacă nu credeţi, puteţi reciti interviul pe care acesta l-a acordat pentru 1923.ro. Şi în care a vorbit despre atmosfera din sânul echipei. Fără bani, fără condiţii pentru înalta performanţă, AFC Rapid reuşeşte totuşi imposibilul.

Se pregătesc alte mutări interesante

Să aducă jucători de valoare şi să îi facă să se simtă precum acasă. Într-un articol special pe care îl vom scrie în zilele ce urmează veţi înţelege şi mai bine actuala stare de la echipa de lângă Podul Grant. Şi cum situaţia seamănă izbitor cu cele din 1925 sau 1945. Alţi doi ani critici din istoria giuleştenilor. Până atunci, antrenamentele şi meciurile vor continua. La fel cum se va întâmpla şi cu transferurile. Pentru că AFC Rapid pregăteşte noi surprize în vederea abordării optime din punct de vedere sportiv a returului ligii 4 Bucureşti. Probabil cel mai încins an din istoria celui de-al patrulea eşalon al Bucureştiului. Posibil chiar al României!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

1 COMENTARIU

  1. Baietii astia, sunt sigur ca vor face o surpriza frumoasa.
    Am mai scris pe aici: AFC este o samanta a marelui Rapid. Daca va creste si va reusi o promovare in L3 o parte a problemelor legate de bani, se va rezolva.
    FZR!