FOTO / Academia joacă primul meci din 2018 pe Giuleşti

Academia
Academia a bătut la Bradu, acum va întâlni Bacăul pe Giuleşti

S-a stabilit! Chiar dacă au existat mici discuţii legate de acest eveniment, Academia – ACS Gauss FCM 1950 Bacău rămâne bătut în cuie cum s-a stabilit iniţial. Astfel, meciul va avea loc duminică, 4 februarie, pe stadionul Giuleşti. Cu începere de la ora 13. Este prima partidă pe care echipa antrenată de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif o va susţine în acest an pe arena de lângă Podul Grant. Adversarul domină copios liga 4 din judeţul Bacău. Cu toate că momentan, oficial, se numeşte ACS Gauss Bacău, există promisiuni că din vara lui 2018, în eventualitatea promovării în liga 3, palmaresul lui FCM Bacău va fi preluat.

Foto de la meciul FC Argeş – Academia

Aşadar, deocamdată, meciul ce va avea loc este între Academia şi ACS Gauss. Totuşi, moldovenii au în lot fotbalişti cu sute de meciuri în ligile 2 şi 3, unii, precum Marius Doboş, cu multe partide şi în primul eşalon al României. Altfel, mulţumită argeş-sport.ro, vă redăm mai jos câteva imagini de la primul meci jucat de Academia în 2018. La Bradu, cu FC Argeş, echipă de liga 2 pe care au învins-o cu 2-0! La piteşteni, aşa cum se vede şi din imagini, joacă Raul Costin şi Mădălin Martin. Doi foşti jucători importanţi la Rapid în sezoanele trecute. Al doilea chiar junior al Giuleştiului.

Altfel, la finalul meciului de la Piteşti, cei doi marcatori ai Academiei, Daniel Niculae şi Marian Vlada au oferit şi câteva declaraţii pentru site-ul oficial al clubului din liga 4:

Ce a spus Vlada

“Este un sentiment unic, mai frumos decât oricare altul. Am avut mari emoții la primul meu meci pentru Rapid, echipa pe care o iubesc de mic. A fost un debut perfect, mai bine de atât nu se putea, să înscriu chiar la poarta unde s-a aflat galeria, galerie din care și eu fac parte. Totul a fost superb, atmosfera extraordinară, oriunde am juca publicul este cel de-al doisprezecelea jucător și ne simțim ca acasă. Sunt fericit!”, a fost declaraţia lui Marian Vlada.

Ce a spus Nico

“Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care este deja la cel de-al treilea meci amical. Am arătat o față bună, atât în prima, cât și în cea de-a doua parte, când au intrat mai mulți juniori și jucători tineri. Mai avem multe de pus la punct, însă avem speranțe că vom fi mult mai puternici în acest retur. Perioada de transferuri nu s-a încheiat încă, iar pentru cei din lot va fi o continuă selecție, vreun o concurență acerbă și vrem să facem o echipă foarte puternică”, a spus şi Daniel Niculae.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!