EXCLUSIV / Intalnire de gradul 3 la Primarie

ProSport Primarie
Discutie la Primarie

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Conform unor surse din cadrul Primariei S1, astazi de la ora 12, primarul Dan Tudorache s-a intalnit la Primarie cu o delegatie a Clubului Aristocratic Rapid. Pentru a discuta mai multe probleme. Care devin din ce in ce mai piperate.

Care a fost cauza intalnirii de la Primarie

Scopul intalnirii, conform sursei mentionate, a fost lamurirea situatiei juridice a Academiei. Dar si aplanarea unui conflict aparut intre Daniel Niculae si Pancu pe o parte si cuplul Ovidiu Burca – Andrei Nicolescu pe cealalta parte. Primii fiind nemultumiti de tergiversarea situatiei juridice a asociatiei. Dar si de implicarea peste masura a celor doi in activitatea sportiva a echipei.

Dan Tudorache a oferit asigurari ca situatia se va rezolva

Se pare ca nici macar membrii clubului aristocratic nu mai sunt incantati de colaborarea cu Ovidiu Burca si Andrei Nicolescu, motiv pentru care s-a pus pe tapet si aceasta idee, conform acelorasi surse. Pe de cealalta parte, edilul Sectorului 1 a dat asigurari ca situatia juridica se va lamuri in curand. Si ca se va implica personal in aplanarea conflictului sus mentionat. Interesant este ca primul indiciu al neintelegerilor a fost discursul lui Daniel Pancu de aici.

Tensiuni recunoscute de primar

Mai mult, nu doar Pancone l-a acuzat voalat pe Ovidiu Burca de faptul ca nu s-a tinut de cuvant. Insusi primarul Dan Tudorache a mentionat intr-un interviu acordat dcnews.ro ca au existat divergente interne, ceea ce intaresc ipoteza de mai sus. Interesant este ca intalnirea de la Primaria Sectorului 1 a avut loc chiar in ziua in care Academia a plecat in al doilea cantonament al iernii. Este vorba despre cel de la Antalya, din Turcia. Acolo unde baietii lui Constantin Schumacher si Mihai Iosif vor sustine si patru partide de verificare cu adversari straini.

Pe masura ce vom avea informatii noi, va vom tine la curent. Asa ca ramaneti pe 1923.ro pentru a afla tot ce misca in lumea rapidistilor de pretutindeni!

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca vor rezista pana la vara ( pct 2 ) cel mult pana la inceputul returului, orice echipa cu care ar juca Academia are dreptul sa ceara castigarea jocului la masa verde asta ca sa nu mai vb de AFC.

  2. Sunteti pe aproape dar nu chiar atat de aproape.Burca fiind interfata avocatului Andrei(*responsabilul psd pe sectorul 1 cu tot ce inseamna activitate politica si nu numai dar si coordonatorul echipei tricolorr si in acelasi timp adevaratul manager-omul din umbra al proiectului academiei*) iar Pancu si Nico formeaza o alta tabara creata in interiorul academiei.o tabara reprezinta interesul electoral iar cealalta interesul propriei imagubi facute praf in conditiile in care s*au pozat in salvatorii Rapidului dar de fapt au jucat intr^o piesa proasta despre care stiau. Problemele sunt putin mai complicate pentru ca primarul Tudorache nu se poate pune cu avocatul Andrei care este adevarata putere a lui Dragnea in sectorul 1 dar acelasi primar nu poate spune mare lucru nici grupului Pancu si Niculae.Ramane de vazut care din urmatoarele variante se vor activa:
    1 Avocatul Andrei renunta la proiect cum a mai facut^o si cu alte proiecte si esecul si^l asuma Tudorache care oricum nu este desemnat pentru urmatorul mandat in sectorul 1.
    2 Burca impreuna cu Niculae si Pancu vor fi platiti pana la vara dar academia nu va trai si mai departe sau in cel mai fericit caz va fi prelungita agonia pana in vara alegerilor doar daca psd va gasi potenta financiara din partea vreunui candidat pentru a iesi in fata
    3 Se va naste al patrulea Rapid sau al cincilea pentru ca deja se mai pregateste o clona.