EXCLUSIV / Ce a decis Judecatoria S1 cu privire la cererea Academiei

Progresul 2005 - Academia Rapid Giuleşti
Progresul 2005 - Academia Rapid. Olariu şi Stancu, out din Giuleşti!

Judecatoria S1 a amanat pentru 28 februarie procesul in care Academia Rapid solicita personalitate juridica. Avocatul Academiei Rapid a ridicat o exceptie, iar in replica, reprezentantul AFC Rapid a cerut o amanare pentru studierea acesteia. Judecatorul a fost de acord, astfel incat urmatorul termen a fost stabilit pe 28 februarie. 

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

7 COMENTARII

 1. Problema e ca nu prea vor uniune, ci sa se desfiinteze ceilalti ca sa ramana numai ei. Astfel ar putea sa ia nume, palmares si toate cele fara sa fie deranjati.
  FZR!

 2. Cata abureala, minciuna si manipulare.. Pe 2 martie incepe returul si Academia pana atunci trebuie sa isi schimbe denumirea in caz contrar pierde toate meciurile la masa verde, iar ei umbla cu cioara vopsita.
  Altceva ca sa se apere nu au gasit decat ca Manoliu nu avea depus mandatul de imputernicit. Pai bai fraierilor un mandat in primul rand ca este act intern, il publici numai daca este nevoie …. iar apararea cu un document emis de un executor judiciar este NUL fara o hotarare judecatoreasca ca sa nu mai vorbim de faptul ca lichidatorul face referire la marca FC RAPID pe cand ceilalti se numesc Asociatia FC Rapid Bucuresti. de unde si confuzia cu Academia FC Rapid Bucuresti.
  Cata minte sa ai frate sa te gandesti ca vei obtine personalitate juridica cu alta denumire 2017 fara sa iei in calcul ca se poate face si apel si se depaseste termenul din iunie ptr AMFB. In plus isi schimba denumirea acum ca dupa aceea sa isi schimbe inca o data , ba frate da’ prosti mai sunt!!!!!!
  Duceti-va bai hahalerelor si incercati sa va uniti cu AFC si cu ACS si terminati in plm cu cacaturi de astea !!!

 3. Este corect ce spui, dar csa face parte din categoria” tace si face”, asa ca nu ma va mira nimic.

 4. Academia clar nu are sanse de promovare, in procesul de astazi este o alta academie, peste 1 luna vor venii cu alta academie posibil 2018 s.a.m.d.. Pe de alta parte Steaua va fi cu siguranta blocata sa promoveze in L3 nefiind permis accesul unei echipe departamentale si cat va mai avea bani Jiji.
  In atare situatie lupta se va da intre celelalte 2 echipe calificate in playoff.

 5. Incurcate sunt legile. Probabil ca exista portite pe care avocatii le exploateaza. Foarte bine. Or sa fie mai multe echipe Rapid si care-i mai tare razbeste.
  Iar daca o fi sa se uneasca, in viitor, cu atat mai bine.
  Din pacate nici AFC nici Academia nu prea au sanse la promovare.
  FZR!

 6. Incurcate sunt caile domnului , daca dosarul era in Camera de Consiliu cum se face ca la termen au fost prezenti ambii avocati fiind practic sedinta publica????
  In al doilea rand ce exceptie a ridicat avocatul academiei?