EXCLUSIV / Ce a decis Judecatoria S1 cu privire la cererea Academiei

7
4012
Academia Rapid
Academia Rapid a bătut 4-2

Judecatoria S1 a amanat pentru 28 februarie procesul in care Academia Rapid solicita personalitate juridica. Avocatul Academiei Rapid a ridicat o exceptie, iar in replica, reprezentantul AFC Rapid a cerut o amanare pentru studierea acesteia. Judecatorul a fost de acord, astfel incat urmatorul termen a fost stabilit pe 28 februarie. 

7 COMENTARII

  1. Cata abureala, minciuna si manipulare.. Pe 2 martie incepe returul si Academia pana atunci trebuie sa isi schimbe denumirea in caz contrar pierde toate meciurile la masa verde, iar ei umbla cu cioara vopsita.
    Altceva ca sa se apere nu au gasit decat ca Manoliu nu avea depus mandatul de imputernicit. Pai bai fraierilor un mandat in primul rand ca este act intern, il publici numai daca este nevoie …. iar apararea cu un document emis de un executor judiciar este NUL fara o hotarare judecatoreasca ca sa nu mai vorbim de faptul ca lichidatorul face referire la marca FC RAPID pe cand ceilalti se numesc Asociatia FC Rapid Bucuresti. de unde si confuzia cu Academia FC Rapid Bucuresti.
    Cata minte sa ai frate sa te gandesti ca vei obtine personalitate juridica cu alta denumire 2017 fara sa iei in calcul ca se poate face si apel si se depaseste termenul din iunie ptr AMFB. In plus isi schimba denumirea acum ca dupa aceea sa isi schimbe inca o data , ba frate da’ prosti mai sunt!!!!!!
    Duceti-va bai hahalerelor si incercati sa va uniti cu AFC si cu ACS si terminati in plm cu cacaturi de astea !!!