S-au stabilit data şi ora meciului FC U Craiova – AFC Rapid!

AFC Rapid
AFC Rapid joacă la Craiova

AFC Rapid va susţine un amical de lux în această iarnă pe terenul celor de la FC Universitatea Craiova. Meci despre care am scris deja. Revenim însă cu detalii pentru că disputa dintre echipa lui Nicolo Napoli şi cea a lui Andrei Anghel Constantinescu şi-a stabilit coordonatele. Evident, ea va avea loc în Oltenia, chiar la Craiova. Acolo unde Rapid a avut unele dintre cele mai intense şi memorabile deplasări din toată istoria. De data aceasta este o întâlnire amicală. Chiar şi aşa, meciul are o încărcătură aparte.

FC Universitatea – AFC Rapid, 16 februarie, ora 15, stadion „Aripile”

FC Universitatea Craiova – AFC Rapid Bucureşti se va disputa vineri, 16 februarie, de la ora 15, în capitala doljeană. Nu pe nou-renovatul şi impunătorul „Ion Oblemenco”, ci pe „Aripile”. Partida a fost anunţată inclusiv în Oltenia. Pentru AFC Rapid Bucureşti va fi un meci extrem de interesant, având în vedee că se joacă în deplasare. Există însă speranţe mari că băieţii din Giuleşti se vor întoarce cu un rezultat pozitiv din fieful unei echipe care a fost victima unei situaţii oarecum similare cu ceea ce se întâmplă actualmente lângă Podul Grant.

AFC Rapid a reuşit un 1-1 cu o echipă de liga a treia

Cel mai interesant meci amical pe care AFC Rapid l-a avut în această pauză de iarnă s-a consumat pe terenul lui FC Voluntari II. Echipă de liga 3, mai bună decât fcsb II, cu care vişinii au reuşit un 1-1 după un meci echilibrat. Urmează şi alte partide interesante până la începutul lui martie, atunci când liga 4 se va relua oficial. Iar noi vă vom informa despre ele pe măsură ce acestea se vor definitiva. La fel cum vom reveni cu amănunte şi despre acest unic FC Universitatea Craiova – AFC Rapid de peste aproximativ două săptămâni. Reamintim că FC Universitatea Craiova este lider cu victorii pe linie, 17, în liga 4 Dolj.