Daniel Niculae a vorbit despre situaţia de la Academia

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia s-a impus la Bradu cu 2-0, primul gol fiind marcat de preşedintele-golgheter, Daniel Niculae. Argeşenii l-au exasperat pe Săndoi cu ratările. Antrenorul care a semnat în ianuarie cu echipa din Trivale aşteaptă întăriri în ofensivă pentru a ataca promovarea. ”Unii cu ocazii foarte multe ratate, cu 11 metri ratat, mingea nu ştiu de câte ori a lovit bara, nici nu îmi mai aduc aminte şi alţii cu golurile”, a declarat Emil Săndoi. Victoria este însă, pe de altă parte, una extrem de importantă pentru moralul Academiei. Mai ales în perspectiva unui retur plin de incertitudine.

Daniel Niculae oferă asigurări pentru fani

Incertitutdine pe care, cumva, Daniel Niculae încearcă să o mai domolească în acest moment. Chiar dacă, cel puţin pe hârtie, lucrurile sunt clare. Deşi Academia Rapid nu are drept de promovare în liga a treia în acest moment, Daniel Niculae a ţinut să îi liniştească pe fani: ”Echipa o să se numească tot Rapid, asta să fie clar. Vom lua şi personalitatea juridică. Vom lua toate actele necesare pentru a ne asigura barajul de promovare la finalul campionatului”Au fost declaraţiile pe care fostul atacant al lui Auxerre şi Monaco le-a făcut pentru telekomsport.ro. Din păcate, Nico nu a oferit şi alte detalii legat de cum se poate întâmpla acest lucru. Însă, suntem convinşi că ele vor veni curând. Probabil acesta se bazează pe ceva.

Ce s-a întâmplat în acest început de an cu Academia

Pe 19 ianuarie 2018 Justiţia a decis definitiv că Academia Rapid nu poate obţine personalitate juridică. Mai mult, conform regulamentului FRF, lista cu echipele eligibile pentru promovare trebuia trimisă până pe 15 ianuarie 2018. Iar fără personalitate juridică, Academia nu poate promova, în acest moment, în liga 3, chiar dacă ar termina pe primul loc liga 4. Altfel, despre preşedintele Daniel Niculae trebuie reamintit că este al doilea golgheter al echipei cu 17 goluri marcate în tur.

3 COMENTARII

 1. Ce se poate face? Pai PSD este partidul tuturor faradelegilor. Va incerca primaru’ sa gaseasca o cale, fie ea si una oneroasa pe care cu siguranta, activistii academiei o vor primi cu bratele deschise.

 2. Nu Constatin este fanfaronada ca sa nu spun deznadejde. La inceput au fost nasul pe sus plini de avant proletar jignind in stanga si in dreapta lovind in AFC din orice pozitie posibila, l-au facut pe Manoliu albie de porci inclusiv pe noi cei care mai indrazneam sa luam pozitie.
  Acum au ajuns in situatia in care sunt obligati sa se milogeasca de Manoliu si de AFC.
  Comunicatul de presa al AFC a pus bomboana pe coliva Academiei pentru ca fiecare zi in care Academia nu isi schimba numele si nu elimina din titlu Rapid Bucuresti creeaza pagube de imagine AFC-ului , sunt ferm convins ca saptamana viitoare AFC va notifica Academia Rapid sa isi schimbe denumirea , sa nu mai foloseasca imaginea Rapidului in inscrisuri oficiale ( contracte de inchiriere, de sponsorizare , imagine etc. ) si sa nu mai vanda produse fan shop cu marca Rapid.
  Ma intreb , poate retoric , Nico si Pancu se vor debarasa de toate lichelele din conducerea Academiei si a Rapid Redivivus si se vor alatura AFC ????
  FZR !!! Obligatoriu Inainte!!!!

 3. Nu mai inteleg nimic. Pai daca lista cu echipele eligibile pentru barajul de promovare a fost inaintata pana la termenul limita 15.01.2018, ce se mai poate face dupa?
  Ori este neintelegere, ori altceva.
  FZR!