Daniel Niculae, atac furibund în direct la TV!

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Daniel Niculae a lansat un atac la adresa celor care pun bețe în roate Academiei Rapid. Întrebat de moderatorul emisiunii, Radu Naum, dacă este vorba despre cealaltă echipă din Liga a 4-a, AFC Rapid, atacantul a refuzat să confirme, dar nici nu a infirmat, dând de înțeles că așa este.

Daniel Niculae acuză rapidiştii de piedici

„Avem piedici de la oameni cărora le curge sânge alb-vișiniu prin vene. Din păcate, iubirea s-a transformat în ură și într-un război pe care nu-l înțeleg și nu voi ierta niciodată acest război. Îmi văd de treaba mea. Nu este vorba despre Primărie. Sunt împreună cu noi în acest proiect. Vom scoate adevărul la suprafață și vom repune Rapidul pe șine. Din păcate, prea mulți se cred adevăratul Rapid. Spiritul acesta nu va dispărea. Entitatea poate dispărea. Eu zic că a avea aproape 1.000 de spectatori la un meci amical e o performanță. Din păcate, ăsta este blestemul nostru, să o luăm mereu de la capăt. Vom renaște până vom redeveni o forță. Din păcate, sunt tot rapidiști cei care ne pun bețe în roate, a zis Daniel Niculae la TV Digi Sport.

Nico visează să vadă curând Rapid în prima ligă

Atacul este unul surprinzător din partea preşedintelui-golgheter al Academiei, având în vedere că AFC Rapid nu a făcut nimic altceva decât să îşi apere dreptul legal pe care îl are. Nico a dat declaraţii şi la aeroport, înainte de plecarea în Antalya. De data aceasta însă, a schimbat tonul şi abordarea. „Mergem să ne pregătim, dar din păcate o facem pentru Liga a 4-a, nu pentru prima ligă, dar sperăm ca nu peste mult timp să fim şi noi acolo, să redevenim ceea ce am fost. Atâta timp cât proiectul este unul serios, trebui să arătăm că suntem şi noi serioşi. Eu sper să vedeţi Rapidul în prima ligă peste câţiva ani şi să vă aduceţi aminte cu plăcere de rivalităţile care duc la o creştere a nivelului, a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Cerere de faliment depusă apoi retrasă

Revenind însă la poziţia total neaşteptată luată de Daniel Niculae, având în vedere că Justiţia a fost cea care a decis că nu poate exista decât un singur Rapid Bucureşti şi, nicidecum, nu a pus cineva vreo piedică, trebuie să nu uităm totuşi ceva. Anume că în noiembrie 2015, însuşi Daniel Niculae a făcut o cerere de faliment pentru SC FC Rapid SA. Atunci nu considera nimeni că sunt mai multe Rapid. Era unul singur şi iată că a fost lovit din toate părţile. Inclusiv de legendele sale… Cu toate că poate a fost doar un impuls, cererea fiind şi retrasă ulterior, acest detaliu dureros nu va putea fi înlăturat şi din istoria Rapidului. Sperăm însă ca, în cele din urmă, totul să se clarifice, iar Rapid chair să redevină o forţă la nivelul Ligii 1.

3 COMENTARII

 1. Ce mult te-am iubit
  Ce mult te-am iubit,
  Dar tu ai tradat, ai cerut faliment
  Si Rapid a murit…

 2. In spatele cerererii lui Nico sau asezat cumintei toti ceilalti, raul fusese facut , degeaba si-a retras-o ulterior. Dar daca nu intelegi ce consecinte au actele si faptele tale si constati ulterior ca ai fost inselat stai ba frate in banca ta.
  NICO RETINE FARA CEREREA TA PTR FALIMENT SC FC RAPID BUCURESTI ERA IN LIGA 1 !!!!
  Pe urma ce plm este cu declaratia ca „spiritul rapidului va renaste” ??? Dar la AFC sau T2 nu este spirit rapidist? Te-ai gasit tu Mahalda atotstiutoare care stie unde va renaste spiritul Rapidului.

 3. Nico: ” Din păcate, iubirea s-a transformat în ură și într-un război pe care nu-l înțeleg și nu voi ierta niciodată acest război.”
  Asa este Nico. Ai dreptate. Noi poate iertam, dar de uitat nu uitam de cererea ta pentru falimentul Rapidului, din 2015.
  FZR!