Competiţii la foc automat pentru Rapid! Vezi rezultatele

rapid rapidişti spirit
Rapid, rapidişti şi istoria! Spirit!

În mod cert weekendul în curs a fost unul extrem de bogat pentru Rapid Bucureşti. Referindu-ne aici la clubul sportiv, trebuie spus că mai multe secţii şi-au desfăşurat activitatea în aceste zile. Este vorba despre atletism, popice, volei şi polo. În continuare, mulţumită clubulrapid.ro vă prezentăm rezultatele înregistrate de sportivii vişinii.

Patru medalii pentru CS Rapid la naţionalele de atletism

Campionatele Naționale de atletism în sală au început astăzi la CSN ”Lia Manoliu” din București. Sesiune inaugurală ne-a adus și primele medalii pentru CS Rapid București, după cum urmează:

  • Ionela Luca, săritura cu prăjina, locul I, 3.90 metri;
  • Carmen Toma, triplusalt, locul III, 13.37 metri;
  • Dan Lăzărică, săritura în lungime, locul I, 2.20 metri;
  • Mihai Atanasiu, săritura în lungime, locul III, 2.15 metri.

Bilanțul intermediar al CS Rapid București este de 4 medalii, din care două de aur și două de bronz.

Eşec dureros la popice în faţa unui adversar extraordinar

Echipa feminină de popice senioare Rapid București a început, la Arena Conpet din Ploiești, returul Campionatului Național. Formația noastră, antrenată de către Vasilica Pometcu, a pierdut cu scorul de 8-0 (3099-2782) în fața puternicei Electromureș Târgu Mureș. Lotul rapidist, alcătuit din 3 sportive, se deplasează în perioada 5-7 februarie la Petrila (judeţul Hunedoara), pentru participarea la Campionatele Naționale individuale, sprint și tandem.

CS Rapid a avut un weekend perfect la volei

Echipele de volei ale Rapidului au susținut două partide în Divizia A2. La Sala Polivalentă ”Rapid”, băieții au câștigat cu scorul de 3-0 (25-19, 25-21, 25-11) în fața celor de la CTF Mihai I București. Elevii antrenorului Aurel Ioniță conduc în clasamentul Seriei Est cu un total de 21 de puncte, cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat. Fetele, antrenate de către Mihai Duță și Nicolae Armeanu, au câștigat în minimum de manșe deplasarea de pe terenul celor de la CS Top Volei Constanța. Tabela de marcaj a indicat, la final, 3-0 (25-17, 25-7, 25-10). Căprioarele ocupă locul al treilea, cu 25 de puncte în serie.

La polo, fetele ţin steagul sus în acest moment

Echipele de polo ale Rapidului au avut o agendă foarte bogată în acest weekend. În Superliga Națională masculină, Rapidul a pierdut dubla cu Sportul Studențesc, cu 13-6, respectiv 9-5. Fetele se află la Târgu Mureș, unde au în derulare primul dintre cele trei turnee ale Campionatului Național de junioare. Primele rezultate ale echipei lui Eduard Rusu au fost foarte bune: 19-1 cu Unirea Alba Iulia, 11-2 cu H2O Târgu Mureș, 6-10 cu CSS 1 București și 11-13 cu Dinamo.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI