BOMBĂ / Asigurări că Academia va juca în B!

Academia
Academia în cantonament la Buşteni

Am scris deja despre întâlnirea dintre primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, şi un grup format din mai mulţi reprezentanţi ai clubului aristocratic. Aceasta a avut loc pe 7 februarie la Primăria Sectorului 1. Exact în aceeaşi zi în care Academia a plecat către al doilea cantonament al iernii, cel din Antalya. Acolo unde va sta până pe 18 februarie. În altă ordine de idei, revenind la discuţia dintre părţi şi la tensiunile existente în cadrul acestei entităţi, oferim unele detalii de excepţie.

Academia direct în al doilea eşalon!

După cum am explicat, primarul Dan Tudorache a încercat, conform surselor 1923.ro, să liniştească spiritele. Şi să asigure pe toată lumea că situaţia personalităţii juridice, a CIS-ului şi, deci, a promovării, se va rezolva. Ba mai mult, conform aceloraşi surse, s-a aflat faptul că primarul ar fi dat, se pare, asigurări că, nici mai mult nici mai puţin, Academia va juca la anul nu în liga 3, ci în liga a doua! Ceea ce este, trebuie să recunoaştem, o adevărată bombă! La prima vedere, lucrurile par neclare.

Se preia modelul CS U Craiova?

Doar că trebuie să ne amintim că şi CS U Craiova, o echipă apărută asemănător cu Academia, a fost înscrisă direct în liga 2! Nici echipa lui Schumacher şi Iosif nu a început chiar de jos. Pentru că a „ars” liga 5 şi a sărit direct într-un eşalon mai sus. Ceea ce este însă important acum e că, regulamentar şi legal, Academia nu se poate numi nici Rapid mai sus de liga 4. Şi nici nu are drept de promovare. Motiv pentru care este foarte interesant de urmărit cum va ajunge echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 mai sus.

Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii!

Rămâne de văzut, aşa cum spuneam, dacă Dan Tudorache a deschis această discuţie în ideea doar de a calma spiritele. Sau chiar există un fundament în spatele acestor cuvinte. Pentru că dacă Academia va fi înscrisă la anul în liga 2, în mod cert vor curge noi şi noi rânduri despre această entitate. Vă vom ţine la curent cu fiecare detaliu care va apărea în zilele următoare legat de această situaţie inedită.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

4 COMENTARII

 1. Galeria lu’ Rapid,
  N-a fost membra de partid.
  Dar azi interesele,
  Si „aristocratele”,
  Duc Rapidul nostru sfant,
  In hazna la PSD.

 2. Nu cred ca este posibil , in orice caz daca pana la inceputul returului Academia nu isi schimba numele pot pierde la masa verde cel putin meciurile jucate in compania AFC.

 3. Trecand peste minciunica folosita drept colac de salvare putem sa mai alaturam acest proiect ca fiind unul curat si demn de a purta numele Rapid?nu putem.totusi este amuzanta insistenta cu care se foloseste inca termenul Rapid in proiectul psd pentru ca ei sunt foarte constienti de nulitatea acestui act de exprimare sau identitate.

 4. Greu de crezut asa ceva. Atata timp cat va exista AFC Rapid, nu vor putea sa detina numele Rapid si totul este o fantasmagorie. Dar cine mai stie?
  Probabil ca se ia in calcul fuziunarea cu un club din L2, dar ce Rapid ar mai fi?
  Nebunie totala.
  FZR!